Haberler

Başkan Üzülmez'e Doğum Günü Sürprizi

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 50. Yaş gününe personeli ve çalışma arkadaşlarının organize ettiği sade ve bir o kadar da sürpriz kutlama ardından girdi.

Mesaisini tecrübesini ve bilgi birikimini geleceğin Kartepesini inşaa etmek için harcayan, yeni yönetim modeli çerçevesinde ekibiyle başarılı çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önceki gün sürpriz bir doğum günü ile yeni yaşına girdi.

Mesai saatinin sona ermesi ardından Başkan Üzülmez'in makamında gerçekleşen doğum günü kutlamasında Halkla İlişkiler Koordinatörü Yusuf Özdemir, Mali Hizmetler Müdürü Abdullah Yılmaz, İşletme Müdürü İbrahim Bahri Özyılmaz, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Deniz Dalgıç, Özel Kalem Müdürü Sinan Şahin ve özel kalem müdürlüğü çalışanları Büşra Okumuş ve Ayşegül Doğan da hazır bulundu.

Hiç beklemediği bir kutlama ile karşılaşan Başkan Üzülmez, doğum günü pastasını gördüğü anda kısa süreli şaşkınlık yerini mutluluğa bıraktı. Mesai arkadaşları ve personelin tebriklerini kabul eden Başkan Üzülmez mumları üflerken bu hoş sürpriz için çalışma arkadaşlarına da teşekkür etti.

Vizyon projelerini teker teker hayata geçirmek için çıktığı hizmet yolunda yapacakları çok iş olduğuna dikkat çeken başkan sürpriz kutlama için çalışma arkadaşları ve personeline "Durmak yok yola devam" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayşegül Doğan Sinan Şahin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title