Haberler

Başkan Tekintaş: "Yeni Mahallenin Çehresi Değişiyor"

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Yeni Mahalle’de yapımına başlanan 11 kilometrelik sıcak asfalt ve peyzaj çalışmalarıyla mahallenin göz bebeği bir mekan haline geleceğini söyledi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Yeni Mahalle'de yapımına başlanan 11 kilometrelik sıcak asfalt ve peyzaj çalışmalarıyla mahallenin göz bebeği bir mekan haline geleceğini söyledi.

Birçok mahallede hizmetlerini eksiksiz sürdüren Altınordu Belediyesi, yaptığı çalışmalarla mahallelerin çehresini değiştiriyor. Bu kapsamda şehrin merkezi konumunda bulunan Yeni Mahallede çalışma başlatan Altınordu Belediyesi, 11 kilometrelik sıcak asfalt ve caddelerde yapacağı peyzaj çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yeni Mahalle'de sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, burada önemli çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Alt yapıdan üst yapıya, peyzaj çalışmalarından parklara kadar birçok alanda yapılacak olan çalışmalarla Yeni Mahalle'nin göz bebeği bir mahalle olacağını ifade eden Başkan Tekintaş, "Altınordu ilçemizin kalbi Yeni Mahalle'de parke olan cadde ve sokakların kentsel dönüşüm adı altında kalanları dışındaki tüm alanlardaki parkeleri sökerek yağmur suyu hatlarını yenileyeceğiz. Bu çalışmaların ardından 11 kilometre sıcak asfalt çalışması gerçekleştireceğiz. Yeni Mahalle kaldırımlarıyla, kapalı sokaklarıyla, oturma mekanlarıyla göz bebeği bir mahalle haline gelecek. Yapılan tüm bu çalışmalar mahallemize ayrı bir değer katacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ın Yeni Mahalle'de gerçekleştirdiği gezide kendisine eşlik eden Yeni Mahalle Muhtarı Nihat Kondak, yapılan çalışmaları değerlendirdi. Geçmiş yıllarda yapılmayan hizmetleri aldıklarını dile getiren Kondak, hizmetten dolayı duydukları memnuniyetleri dile getirerek, Başkan Tekintaş'a teşekkür etti. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Engin Tekintaş Yeni Mahalle Altınordu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı? Dabke dansı nedir, dabke dansı yasak mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title