Haberler

Başkan Sakık: Ağrı- Antalya Kardeşliği Sömürge Usulü (2)

Vali IŞIN, SAKIK'I ELEŞTİRDİAğrı ile Antalya'nın 'kardeş il' olmasına 'sömürge usulü' diyen Ağrı Belediye Başkanı DBP'li Sırrı Sakık'ı eleştiren Vali Musa Işın, "Biz belediye başkanımızı burada görmek isteriz, Ağrı'da oturmasını isteriz" dedi.

Vali IŞIN, SAKIK'I ELEŞTİRDİ

Ağrı ile Antalya'nın 'kardeş il' olmasına 'sömürge usulü' diyen Ağrı Belediye Başkanı DBP'li Sırrı Sakık'ı eleştiren Vali Musa Işın, "Biz belediye başkanımızı burada görmek isteriz, Ağrı'da oturmasını isteriz" dedi.

Ramazan Bayramı'nın birinci gününde düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Vali Musa Işın, Belediye Eş Başkanı DBP'li Sırrı Sakık'ın twitterdaki Ağrı ile Antalya'nın kardeş il olmasına yönelik yaptığı açıklamalara cevap verdi. Vali Işın, şunları söyledi:

"Antalya ve Ağrı şehri, bir kardeşlik havasında ramazanı geçirdiler. Antyalya ve Patnos Belediyesi, kardeş belediye olarak meclisten geçmiştir. Ancak bu da Sayın Belediye Başkanı tarafından, çirkin bir şekilde kamuoyuna yansıtılmıştır. Burası ne valinin ne de belediye başkanının yönetimindedir. Ağrı halkı hürdür, özgürdür. Kendi özgür iradesiyle kiminle kardeşlik kuracağına kendisi karar verebilir. Ağrı-Antalya değil, 81 vilayet, 78 milyon kardeştir."

Vali Işın, Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık'ın sık sık şehir dışında olmasına da değinerek, "Biz belediye başkanımızı burada görmek ve Ağrı'da oturmasını isteriz. Ağrı halkı da bunu yani görevimi layık bir şekilde yapmamızı istiyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Sırrı Sakık Antalya Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title