Haberler

Başarılar Sporcular Almanya Yolcusu

Güncelleme:

Erzincan Belediyesi'nin başarılı sporcuları Almanya'ya gidiyor.

Erzincan Belediye Spor Kulübü sporcuları Almanya'nın Stuttgart kentinde düzenlenecek olan ve Avrupa ülkelerinden bir çok sporcunun katılacağı Dutch Open turnuvasına katılmak üzere Almanya'ya gidiyor.

Belediye Spor Tekvando kulübü bünyesinde Almanya'ya gidecek olan sporcular Ethem Park, Muhammed Sevinç ve antrenörleri Vedat Yılmaz'ı 29 Kasım günü ziyaret ederek başarılar dileyen Belediye Başkanı Çakır, son yıllarda belediye spor kulübü bünyesindeki sporcuların başarıları ile gururlandıklarını ifade etti. Çakır, "Belediyemiz Spor Kulübü bünyesindeki sporcuların son yıllarda elde ettikleri başarılar göğsümüzü kabarttı.

Düzenlenen müsabakalarda sporcularımızın elde ettiği başarılı sonuçlar şehrimizin de tanıtımına önemli katkı sağlıyor. Dünya şampiyonası öncesinde böyle bir hazırlık turnuvasının düzenlenmiş olması inşallah sporcularımıza uğurlu gelir ve dünya şampiyonasında birincilik kazandırır " dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yüksel Çakır Erzincan Almanya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title