Haberler

Balyoz'un 'Koordinatör'ü de Değişti

Süleyman Pehlivan "Koordinatör Savcılık" Görevinden Alındı. Görevi Mehmet Ertürk Yürütecek.

Soruşturmaya yeni atanan Mehmet Ergül, balyoz'un "koordinatör savcısı" görevini yürütecek. Soruşturmanın koordinatörlüğünü savcı Süleyman Pehlivan yapıyordu. Pehlivan soruşturma savcılığı görevine devam edecek.

KOORDİNATÖR SAVCI MEHMET ERGÜL

Balyoz soruşturmasında savcılar Mehmet Berk ve Bilal Bayraktar'ın soruşturmadan alınması üzerine onların yerine Mehmet Ergül ve Murat Yönder görevlendirilmişti. Soruşturmanın koordinatör savcılığını ise Süleyman Pehlivan yürütüyordu. Yeni görevlendirilmeden sonra koordinatör savcı Mehmet Ergül oldu. Koordinatör savcısının belirlenmesinin başsavcı ve vekilin taktirinde olduğu belirtildi

GÖREVDEN ALINMA YAZISI TEBLİĞ EDİLDİ

Öte yandan soruşturmadan alınan Mehmet Berk ve Bilal Bayraktar'a 'görevden alındıklarına ilişkin' resmi yazının bugün tebliğ edildiği öğrenildi.

OPERASYONA ARA VERİLMİŞTİ

3. Balyoz Operasyonu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin tarafından durdurulmuştu. Engin, toplam 95 gözaltının emrini veren 2 savcıyı görevden almış ve yerlerine 2 yeni isim atamıştı.

Selahattin GÜNDAY, İstanbul DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title