Haberler

Balkan Festivali'ne Goran Bregoviç'in davet edilmesi protesto edildi -

İzmir Boşnaklar Derneği, Buca'daki Balkan Festivali'ne Balkanlar'ın tanınmış müzisyeni Goran Bregoviç'in davet edilmesini protesto etti.

İzmir Boşnaklar Derneği, Buca'daki Balkan Festivali'ne Balkanlar'ın tanınmış müzisyeni Goran Bregoviç'in davet edilmesini protesto etti.

Bregoviç'in konseri öncesi Şirinyer Parkı'nın önünde toplanan İzmir Boşnaklar Derneği üyeleri, "Goran İzmir'den defol" yazılı pankartlar açtı ve mumlar yaktı.

Dernek Başkanı Hamza Yavuz, yaptığı basın açıklamasında Goran Bregoviç'in Saraybosna doğumlu olmasına rağmen savaş sırasında Belgrad'a kaçtığını savundu.

Boşnak halkı katledilirken Bregoviç'in Sırpların yanında yer aldığını öne süren Yavuz, şunları kaydetti:

"Goran'ın Buca Balkan Festivali'ne davet edilerek konser verecek olması Boşnak, Arnavut ve Balkan kökenli kardeşlerimiz arasına kara leke düşürecektir. Goran'a Buca'nın geleceğinden, yani vergilerimizden para ödenmiş ve kardeşlik anlamına gelen festivale davet edilmiştir. Bizler bu durumu İzmirli Boşnaklara karşı meydan okumak olarak algılamaktayız. "

Açıklamanın ardından düdük çalan ve Goran Bregoviç aleyhine slogan atan dernek üyeleri, dağıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Saraybosna Şirinyer İzmir Buca Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

İZMİRLİ BOŞNAKLAR DERNEĞİ:

SIRP DESTEKÇİSİ GORAN BREGOVİÇ''İ İZMİR-BUCA''DA PROTESTO ETMEMİZ, GORAN DOSTLARINI RAHATSIZ ETMİŞ '' HAKKIMDA ONUN KONSERİNE KATILDIĞIMA DAİR SAÇMALIKLAR ÜRETİLİYOR. GORAN SEVDALILARINA TAVSİYEM, İSPAT EDİN KENDİMİ ASARIM. ACABA İSPAT EDEMEYENLER NE YAPACAK ??? MADEM BU KADAR SIRP GORAN MERAKLISI İSENİZ, SİZ DE SIRP GORAN''I İSTİYORUZ DİYE EYLEM YAPSAYDINIZ. AMA ASIL SORUN PERDE ARKASINDAN BOŞNAKLARI YÖNETMEK İSTEYEN, DEVRİNİ TAMAMLAMIŞ ÇIKAR PEŞİNDEKİ HAYALPERESTLERDEN KAYNAKLANIYOR. . . İZMİRLİ BOŞNAKLAR DERNEĞİ''MİZİN BAŞARILARINI ÇEKEMEYENLERİN BEYHUDE ÇIRPINIŞLARI. . TAVSİYEM ÇALIŞIN, 2 YILDA BAŞARILARIMIZI KISKANANLAR OLABİLİR. ÇÖZÜM PROJE YAPIN, ÇALIŞIN SİZLERDE BAŞARILI OLUN. YAPTIKLARIMIZA GELİNCE ONLARI YAŞAYANLAR BİLİYOR ZATEN. ONLARA SORUN YETER. HEM SREBRENİCA''YA GİDECEKSİN, HEMDE SIRP GORAN SEVDALISI OLACAKSIN ! BU NE ÇELİŞKİ. BİZLER YAPTIKLARIMIZIN ARKASINDAYIZ. BOŞNAKLAR İÇİN ÇALIŞMAMIZA KİMSE ENGEL OLAMAZ

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title