Haberler

Balıkesirspor'da Gökhan'ın Dönüşü Yüz Güldürdü

Spor Toto Süper Lig'de son sıraya demir atan Balıkesirspor'da Sivasspor maçının hazırlıkları başlarken sakatlığı geçen Gökhan Ünal'ın takıma dönmesi, yüzleri güldürdü.

Spor Toto Süper Lig'de son sıraya demir atan Balıkesirspor'da Sivasspor maçının hazırlıkları başlarken sakatlığı geçen Gökhan Ünal'ın takıma dönmesi, yüzleri güldürdü.

Bursaspor karşılaşmasında geçirdiği sakatlığın ardından Çaykur Rizespor ve Mersin İdmanyurdu müsabakalarında forma giyemeyen tecrübeli golcünün, milli maç nedeniyle lige verilen arada idman eksiğini giderip Sivasspor müsabakasına hazır olacağı bildirildi.

Haftanın ilk idmanına Portekiz'e giden Nuno Coelho ile Andre Santos katılmadı. Mersin İdmanyurdu maçında sakatlanan ve yerini Aykut'a bırakan Santos'la, son 2 haftadır dizindeki ağrılar yüzünden iğneyle oynayan Coelho'nun ülkelerinde sağlık kontrolünden de geçeceği ve yarın Balıkesir'e döneceği öğrenildi. Kırmızı-beyazlı ekip lige verilen arayı boş geçirmemek için cumartesi günü Bursaspor ile Bursa'da özel bir karşılaşma yapacak. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesirspor Gökhan Ünal Sivasspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title