Haberler

Balıkesir "Görünür Belediye" Oldu

İzlemedeyiz Derneği tarafından Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin internet sitesine "Görünür Belediye Sertifikası" verildi.

İzlemedeyiz Derneği tarafından Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin internet sitesine "Görünür Belediye Sertifikası" verildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi internet sitesinin, İzlemedeyiz Derneği tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, "ulaşılabilirlilik ve bilgi paylaşımı, vatandaşın belediye çalışmalarını hızlı ve verimli bir şekilde takip edebilme, yapılan proje ve harcamalardan haberdar olabilme" kıstasları bakımından "Görünür Belediye Sertifikası" almaya değer görüldüğü bildirildi.

İzlemedeyiz Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Baybars Örsek, yaptığı açıklamada, "Görünür Belediye Sertifikası"nın Türkiye'de bir ilk olduğunu, sertifikanın, seçmenlerin kendi belediyeleriyle ilgili tüm bilgilere en hızlı bir şekilde ulaşabilmelerini ölçüt aldığını belirtti.

Örsek, Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin Türkiye'deki bin 397 belediyenin tamamı için bir örnek oluşturmasını dilediklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Balıkesir Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title