Haberler

Balıkesir: Annelerinin Taksiye Bindirip Terk Ettiği Çocuklara Polis Sahip Çıktı

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, Babalarının Bir Otelde Beklediğini Söyleyerek Taksiye Bindirip Terk Ettiği Çocuklara Polis Sahip Çıktı.

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, babalarının bir otelde beklediğini söyleyerek taksiye bindirip terk ettiği çocuklara polis sahip çıktı.

Edinilen bilgiye göre, dün öğle saatlerinde PTT önündeki taksi durağına gelen ve birisi kız diğeri erkek iki çocuğu taksiye bindirerek Akçay'da bulunan Kaplan Otel'e gönderen bir anne, şoföre, çocukların otelde babası tarafından beklendiğini söyledi. Çocukları otele götüren taksici, otel sahibinden iki çocuk bekleyen birisi olmadığını öğrenince, çocukları Körfez Polis Merkezi'ne götürdü. Karakolda polislerin karnını doyurduğu çocuklardan 5 yaşındaki Pınar, 4 yaşındaki erkek kardeşi Aliş ile kendisini anneleri Elif'in taksiye bindirdiğini ve ortadan kaybolduğunu söyledi. Annesinin Melik adındaki babasından ayrı yaşadığını belirten Pınar, karakolda sürekli ağlayan kardeşi Aliş'i sakinleştirebilmek için uğraştı.

Polis, çocukların anne ve babasını arıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title