Haberler

Bakan Şimşek Batman'da

Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, Halkın Büyük Teveccüh Göstererek 22 Temmuz Tarihinde Kendilerine Yetki Vererek İktidarı Teslim Ettiklerini Belirterek, "Biz Bu Yetki, Teveccüh ve Sorumluluğun Bilincindeyiz. Hep Birlikte Ülkemizin Huzur ve Refah Düzeyini Yükselteceğiz" Dedi.

Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, halkın büyük teveccüh göstererek 22 Temmuz tarihinde kendilerine yetki vererek iktidarı teslim ettiklerini belirterek, "Biz bu yetki, teveccüh ve sorumluluğun bilincindeyiz. Hep birlikte ülkemizin huzur ve refah düzeyini yükselteceğiz" dedi.

Milletvekili seçildiği Gaziantep'ten dün akşam karayoluyla Batman'a gelen Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, Batman milletvekilleri Ahmet İnal ve M. Emin Ekmen ile birlikte Hasankeyf ve Gercüş ilçelerine bayram ziyaretinde bulundu. Hasankeyf köprüsünde vatandaşlarla buluşan Bakan Şimşek ve milletvekilleri, vatandaşların bayramını kutladıktan sonra 21 Ekim tarihinde yapılacak olan referandum için 'evet' demelerini istedi. Gercüş ilçesinde vatandaşlar tarafından karşılanan Bakan Şimşek, vatandaşlarla tek tek

tokalaşarak bayramlarını kutladı. Öğretmenevinde Gercüşlülerle sohbet eden Bakan Mehmet Şimşek ve milletvekilleri, vatandaşlardan referandum için 'evet' oyu kullanmalarını istedi. Gercüş'te bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Bakan Şimşek, "Ülkenin çehresi çok hızlı değişiyor. Bunu son 3-4 yılda çok net olarak görebiliyoruz. Halkımız bize 22 Temmuz seçiminde değişim, huzur, refah ve kalkınma için tavrımızı bizden yana kullanmıştır. O tavrın, o teveccühün ve sorumluluğun farkındayız. Ülkenin refah

ve huzur düzeyinin yükselmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Sizlerle birlikte ülkemizin huzur ve refah düzeyini daha yukarılara taşıyacağız. Milletimizin, ülkemizin, tüm insanlarımızın bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Daha sonra Gercüş'teki ağabeyi ile bayramlaşmaya giden Bakan Mehmet Şimşek, babasının mezarı ziyaret etti. Milletvekilleriyle birlikte Hasankeyf'e dönen Bakan Şimşek, Dicle Nehri kıyısında öğle yemeği yedi. Hasankeyf esnafını gezen Bakan Şimşek'e el dokuması bir seccade hediye edildi. Bakan Şimşek, Hasankeyf'te yıllardır el dokuma tezgahı çalıştıran Mehmet Nuri Aydın isimli vatandaşın dükkanına girerek el dokuma tezgahının çalıştırılması konusunda bilgi aldı. Tezgah başına oturan Bakan Şimşek, "Bu tezgahı

çalıştırmak ekonomiden daha zor" dedi.

Eşine duvar halısı alan ve ardından Hasankeyf manavını ziyaret eden Bakan Şimşek, İstanbul'a dönmek üzere ilçeden ayrıldı.

(ZG-FA-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title