Haberler

Bakan Selçuk; "31 Mart Seçimlerini Zaferle Taçlandıracağız"

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 31 Mart'taki yerel seçimlerini zaferle taçlandıracaklarına inandıklarını belirtti.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 31 Mart'taki yerel seçimlerini zaferle taçlandıracaklarına inandıklarını belirtti.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere kente gelen Bakan Selçuk, İstanbul Çekmeköy'de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit düşen Astsubay Kıdemli Başçavuş İlyas Kaya'nın Eskişehir'de bulunan ailesi ile görüştü. Bakan Selçuk, ardından Pazar günü rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Buradan da AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı'nın seçim koordinasyon ofisini ziyaret eden Bakan Selçuk, Eskişehir'de Cumhur İttifakı'nın kazanacağına inandıklarını kaydetti. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk; "31 Mart akşamında yaşayacağımız bir zaferin nişanelerini görüyoruz burada. İnanıyoruz ki 31 Mart akşamı burada Cumhur İttifakının bir zaferini yaşayacağız. Eskişehir inşallah Büyükşehir Belediyesine kavuşacak. Çünkü AK Parti milletin kendisi demek. AK Parti belediyecilikte en önde giden partidir. AK Parti çalışmak demek, üretmek demek. Dolayısıyla biz tevazu, samimiyet ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 31 Mart akşamı bu zaferi yaşayacağımıza canı gönülden inanıyorum. Hep beraber çalışacağız. Beraber çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Bu süreci beraberce, çok başarılı bir şekilde geçireceğiz inşallah. 31 Mart'taki yerel seçimleri zaferle taçlandıracağımıza inanıyoruz. Bütün belediye başkan adaylarımızı da tebrik ediyorum" dedi.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk'a ziyaretlerinde AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay'ın yanı sıra AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, belediye başkan adayları ve partililer katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ziya Selçuk Eskişehir AK Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024?
title