Haberler

Bahçedeki İneğe Ayı Saldırdı

Güncelleme:

Gümüşhane'nin Güzeller Mahallesinde, bahçede bulunan ineğe ayı saldırdı.

Gümüşhane'nin Güzeller Mahallesinde bir bahçede bulunan ineğe ayı saldırdı. İnek, saldırıdan yaralı kurtuldu ama kesilmekten kurtulamadı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski İl Başkanı Erkan Pelit'in babası Süleyman Pelit, büyükbaş hayvanını her akşam olduğu gibi Güzeller Mahallesi Yoncalık mevkiindeki evinin bahçesine bıraktı. Gece yarısı hayvanın sesiyle uyanan Pelit, bir müddet dere boyunca hayvanını aradı.

Bir müddet hayvanı arayan Pelit ailesi daha sonra ineği bıraktıkları bahçeden 50 metre gerideki duvardan aşağıya düşmüş şekilde buldu. Vücudunda yara bulunan hayvanı kesen Süleyman Pelit, kestiği etten bir parçayı veterinere götürerek kuduz tehdidine karşı kontrol ettirdi.

Gece yarısı gerçekleşen olayda mahalle sakinleri, havaya ateş ederek ayıyı kaçırdı.

Bu yaşına kadar mahallede ilk kez böyle bir olayla karşılaştığını ifade eden Süleyman Pelit'in yeğeni Asım Pelit, ayının Süleymaniye Mahallesi tarafından geldiğini düşündüklerini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Gümüşhane Pelit Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title