Haberler

Bağrıyanık Mahallesi'nde Hizmetler Devam Ediyor

Güncelleme:

Bağrıyanık Mahallesi Muhtarı Mahmut Boyacı çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Bugüne kadar bir çok başarılı çalışmaya imza atan Muhtar Boyacı, mahalle sakinlerine en iyi hizmeti vermek için elinden gelen çabayı gösteriyor.

Gücünü halktan aldığını dile getiren Muhtar Boyacı, sivri sinek ile mücadele edileceğini ve pis kokusu ile vatandaşı rahatsız eden derenin ıslah çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Bağrıyanık Mahallesi Muhtarı Mahmut Boyacı bugüne kadar yaptıkları çalışmaların bazılarını şöyle sıraladı: "Mahalleye su depoları kazandırılması, yol genişletme çalışmaları, 21. Sokakta bulunan bazı evlerin yıkılacak olması nedeni taş duvarların yapılması, şiddetli yağmur ve olumsuz hava koşulları nedeni ile bir çok yerde çam ağaçlarının devrilmesi ve elektrik kablolarının kopması nedeniyle sıkıntılı günler yaşandığından alınan tedbirler, Hüseyin Pınar'ın evinin üzerine çam ağacı devrilmesi ile zarar gördüğünden taş duvar örülmesi, Hüseyin Pınar'a yeniden bir ev yapılması için belediye yetkilileriyle görüşme yapılması, mahallede temizlik adına yapılan çalışmalar…"

Muhtar Boyacı, bu hizmetlerin gerçekleşmesi için kendisine destek veren kişilere teşekkür ederek, "Başta Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş olmak üzere, Belediye Fen İşleri Müdürü Faik Kızılkaya'ya, Tedaş İl Müdürü İlhan Karabulut'a ve Orman İşletme Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title