Haberler

Ayşe Ekinci, Eyyübiyeli Kadınlarla Toplantı Yaptı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci, kadınlarla toplantı yaptı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin eşi Ayşe Ekinci, kadınlarla toplantı yaptı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin eşi Ayşe Ekinci, AK Parti Eyyübiye İlçe Kadın Kolları tarafından organize edilen toplantıda kadınlarla bir araya geldi. Ekinci, yoğun katılımın olduğu toplantıda 24 Haziran'da yapılacak seçimlerin önemine değindi. Ülke olarak zor bir süreçten geçtiklerini ve 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerin ülke için büyük önem arz ettiğini belirten Ayşe Ekinci, "Biliyorsunuz ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Önümüzdeki 24 Haziran seçimi bir seçim değil, bizim için bir davadır. Bu dava yolunda gidiş var, dönüş yok. Bizi hiç görmeyen ve tanımayan bir hakimiyetin altındaydık ve 16 yıl içerisinde bunların hepsi silindi. Artık bizim engellilerimiz ön saflarda yer alıyor. Bir kadın, bir anne bu bölgede engelli çocuk doğurduğu için eşi onu boşuyordu. Eşi 'Sen engelli çocuk doğurdun bundan sonra sen de onunla beraber engellisin' deyip rahat bir şekilde bırakıp gidiyordu. Dul bayanlarımız evlendirmek zorunda bırakılıyorlardı. Bunların hepsini silen Reisi Cumhurumuzdur. Bakın ne yaptı. Onlar için engelli ve bakıcı maaşı çıkardı. Onlar için engelli maaşı çıkınca anneler baş tacı oldu. Engelli çocuklarımız ön saflarda yer almaya başladı. Dul kalan kadınlarımıza dulluk maaşı bağlandı. Yaşlı anne ve babalar için devletimiz annesine babasına bakan çocuklara yük olmasın diye maaş bağladı. Benim sizden tek bir ricam var. Önce bu işe Allah'ın rızasını, sonra milletin bekasını katın" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ekinci Eyyübiye Ekinci Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title