Haberler

Avusturya'da Yedaş'a "Kalite Mükemmellik" Ödülü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Avusturya'nın başkenti Viyana'da Avrupa Kalite Araştırma Topluluğu'nun ödül töreni- YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu- Yabancı ülke temsilcileri ve salondaki katılımcılar- YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'na "Kalite Mükemmellik" ödülünin takdim edilmesi- YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'nun açıklamaları Avusturya'da YEDAŞ'a "Kalite Mükemmellik" ödülü- YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu: - "Türkiye'de bu ödülü alan ilk ve tek elektrik dağıtım şirketiyiz.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Avusturya'nın başkenti Viyana'da Avrupa Kalite Araştırma Topluluğu'nun ödül töreni- YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu- Yabancı ülke temsilcileri ve salondaki katılımcılar- YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'na "Kalite Mükemmellik" ödülünin takdim edilmesi- YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'nun açıklamaları Avusturya'da YEDAŞ'a "Kalite Mükemmellik" ödülü- YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu: - "Türkiye'de bu ödülü alan ilk ve tek elektrik dağıtım şirketiyiz. Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz" Merkezi Samsun'da bulunan Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş (YEDAŞ), Avusturya'nın başkenti Viyana'da "2015 Kalite Mükemmellik Elmas Kategori Ödülü"ne layık görüldü.Uluslararası kalite araştırmaları yapan Avrupa Kalite Araştırma Topluluğu, Viyana'da gala gecesi töreni düzenledi. Dünyanın farklı ülkelerinden gelen şirket yöneticilerinin ağırlandığı gecede, kalite mükemmellik kriterlerini yerine getiren şirketlere "2015 Kalite Mükemmellik Elmas Kategori Ödülü" verildi.Gecede Türkiye'yi temsil eden YEDAŞ, "2015 Kalite Mükemmellik Elmas Kategori Ödülü"ne layık görüldü. Ödülü, şirket adına Genel Müdür Nurettin Türkoğlu aldı.Türkoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl ABD'nin Las Vegas kentinde aynı kurumdan "En Nitelikli Liderlik Ödülü" aldıklarını, bu yıl ise bir üst kategori "Kalite Mükemmellik" ödülünün sahibi olduklarını söyledi.Ödülün değişik organizasyonlar tarafından şirketlerin bilgi teknolojileri ve kurumsal yapılarının dikkate alınarak verildiğini kaydeden Türkoğlu, "Biz de Çalık Holding grubu olarak Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. bu ödüllerin en üst seviyesinde platinium seviyesinde ödülü almış bulunuyoruz. Türkiye'de bu ödülü alan ilk ve tek elektrik dağıtım şirketiyiz. Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.Türkoğlu, görev bölgelerinin, merkezi Samsun olmak üzere Sinop, Ordu, Amasya ve Çorum illerini kapsadığını, 1 milyon 850 bin aboneye hizmet verdiklerini söyledi.Yaklaşık 5 yıllık bir şirket ve özelleştirmenin en iyi uygulamalarından biri olduklarını vurgulayan Türkoğlu, "Avrupa'nın en iyi şirketleriyle ayrı teknolojiyi kullanarak müşterilerimize kaliteli ve kesintisiz enerji dağıtmak için tüm çabamızla çalışıyoruz" diye konuştu.YEDAŞ, geçen yıl ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenen törende "Yılın En Nitelikli Liderlik Ödülü"ne layık görülmüştü.

Kaynak: AA / Güncel

Avusturya Viyana Yedaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title