Haberler

"Avrupa Yakası" Adliyede

Upa Yakası" Adliyede

UPA YAKASI" ADLİYEDE

- ÖZEL BİR TELEVİZYON KANALINDA EKRANA GELEN 'AVRUPA YAKASI' İSİMLİ DİZİNİN SEVİLEN KAHRAMANLARI "TANRIVERDİ" ROLÜNDEKİ SARP APEK VE "KUBİLAY" ROLÜNDEKİ VURAL ÇELİK, İSTANBUL ADLİYESİ'NE GELDİ

- APEK ADLİYEYİ ZİYARET ETTİĞİNİ BELİRTİRKEN, ÇELİK İSE SAVCILIĞA İFADE VERDİĞİNİ SÖYLEDİ

FERAY DİNÇ

İSTANBUL(İHA)- Özel bir televizyon kanalında ekrana gelen 'Avrupa Yakası' isimli dizinin sevilen kahramanları "Tanrıverdi" rolündeki Sarp Apek ve "Kubilay" rolündeki Vural Çelik, İstanbul Adliyesi'ne geldi. Apek adliyeyi ziyaret ettiğini belirtirken Çelik ise savcılığa ifade verdiğini söyledi.

Sultanahmet'de bulunan İstanbul Adliyesi'ne gelen iki ünlü adliye çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sarp Apek 'Niçin adliyedesiniz ?' sorusuna, "Ben çok yakın bir akrabam olan Hasan Eker burada savcı, onu ziyaret etmek için geldim" diyerek cevap verdi. Vural Çelik ise aynı soruya "Evime kargo şirketinden geldiklerini söyleyen kargo elemanları geldi. Kargoda bir paketim olduğunu teslimatını yapacaklarını ancak ödemeyi benim yapmam gerektiğini ücretinde 10 YTL olduğunu söylediler. Ödemeyi yaptım paketi aldım ancak içini açtığımda benimle ilgisi olmayan değişik kağıtlar çıktı. Bunun üzerine karakola gidip şikayetçi oldum. Onunla ilgili olarak da savcıya ifade verdi" 'şeklinde konuştu.

Soruları espiritüel bir şekilde yanıtlayan Çelik 'Mizaha devam' diyerek sözlerini tamamladı.

(FD-RA-FS-FS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title