Haberler

Avrupa'da Ferman Sesleri

Güncelleme:

17 Mart'ta müzikseverlerin beğenisine sunacağı yeni albümünü tamamlayan başarılı isim Ferman Toprak'a Avrupa'dan ödül aldı.


Ferman Toprak'a yeni albüm öncesi ödül morali


Almanya'nın Dusseldorf kentinde yapılan ödül töreninde fantezi müzik dalında en başarılı erkek sanatçı ödülüne layık görülen Ferman Toprak, Avrupa başarı ödülünü organizasyonu gerçekleştiren isimlerden Tülin Ürker'in elinden sahneye çıktığı Faceclup'te geçtiğimiz gece aldı.

Yoğun sahne programı ve hava şartları nedeniyle Almanya'ya gidemeyen başarılı isim, mekanı dolduran konukların alkışları eşliğinde ödülünü alırken, mutluluğunu da sevenleriyle paylaştı.

Sahneden hayranlarına seslenen Ferman Toprak "Beni böylesine güzel bir ödüle layık gördükleri için emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Yepyeni albüm 17 Mart'ta geliyor.Bu anlamlı ödül bana yeni albüm öncesi çok büyük moral oldu "dedi.

Ferman Toprak'ın konuşması,hayranlarının "Avrupa Avrupa duy sesimizi. İşte bu Ferman Toprak'ın ayak sesleri"isimli tezahüratlarla sık sık kesildiği de gözlerden kaçmadı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Almanya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title