Haberler

Avrupa Avrupa Dizisine Facebooktan Oyuncu Sürprizi!

Güncelleme:

Avrupa Avrupa dizisi facebook üzerinden izleyicisine kazandırmaya devam ediyor.

Yapılan yarışmada fotoğrafın hangi bölüme ait sorusuna doğru cevap veren 35. kişi dizinin yeni sezon ilk bölümünde oynamaya hak kazandı.

Azerbaycan'dan, Almanya'dan ve Türkiye'den gelen yoğun mail trafiğinin şanslı kazananı Fatma Kunt oldu.

Trt 1 ekranlarında her Pazar yayınlanan Avrupa Avrupa dizisinin sosyal medyada yapılan yarışmasında sorulan soruya doğru yanıt veren 35. kişi Konya'da yaşayan 14 yaşındaki Fatma Kunt oldu. Annesiyle sete gelen Fatma "Beni aradıklarında kazandığıma inanamadım bana oynayacağım sahnenin senaryosunu gönderdiklerinde heyecandan ölecektim. Sete gittiğimde çok sıcak karşılandım sahnem Selen Seyven ve Burak Serdar Şanal'la beraberdi, sevdiğim oyuncularla hem aynı sahneyi paylaştım hem de onlarla bol bol anı fotoğrafı çektirdim anlatamayacağım kadar çok heyecanlandım ve mutlu oldum" dedi.

Yapılan yarışmada sadece Fatma kazanmadı!!! Ayrıca mail atan 82. kişi Gül'ün (Selen seyven) şalını, 133. kişi Can'ın (Burak Serdar Şanal) tişörtünü kazandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Azerbaycan Facebook Almanya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title