Haberler

AVM KÜTÜPHANESİ HİZMETE AÇILDI

Güncelleme:

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sancaktepe Belediyesi ve Rings AVM tarafından insanları her yerde, her mekanda kitapla buluşturmak misyonu ile 270 metrekare üzerine kurulu, aynı anda 90 kişinin kullanabileceği, 7 bin kitap kapasiteli Rings Sancaktepe AVM kütüphanesi hizmete açıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sancaktepe Belediyesi ve Rings AVM tarafından insanları her yerde, her mekanda kitapla buluşturmak misyonu ile 270 metrekare üzerine kurulu, aynı anda 90 kişinin kullanabileceği, 7 bin kitap kapasiteli Rings Sancaktepe AVM kütüphanesi hizmete açıldı.

Gerçekleştirilen AVM açılışına, 'ültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ve Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü katıldı. Türkiye'nin 8, İstanbul'un 4. AVM kütüphanesine çocuk ve gençler ilgi gösterdi. Açılışta bulunan 18 yaşındaki Fatma Çandır, "Ders çalışmak için sürekli kütüphaneyi kullanıyorum ve üniversite sınavına hazırlanıyorum. Normalde kütüphanelere gittiğimizde hiç yer bulamıyoruz. O yüzden burası açıldığı için çok mutluyum" dedi.

'ÇOCUKLARINI GÖNÜL RAHATLIĞIYLA BIRAKABİLECEKLER'

'ültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ise 'Bugün burada olduğumuz için çok heyecanlıyım. Hem AVM sahibine hem de Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'ye çok teşekkür ederim. Biz buralarda herhangi bir kira ödemiyoruz. Yatırım yapmıyoruz. Bütün bu görevi AVM üstleniyor. Biz sadece kitaplar ve kütüphane görevlisi konusunda destek sağlıyoruz. Buranın hedefinde kütüphane ile kültürel aktiviteler var. Türkiye'de 500 AVM var. Bu kütüphaneleri yaygınlaştırsak çok güzel olur. Aileler çocuklarını buraya ders çalışmaları için gönül rahatlığıyla bırakabilecek. Çocuklar burada çeşitli kitaplara ulaşabilecek. Böyle faydalı bir şeye vesile olduğumuz için çok mutluyuz' diye konuştu.

'TÜM İLÇEYE BÖYLE KÜTÜPHANELERİ YAYACAĞIZ'

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü de 'AVM kütüphanesi projesini duyduğumuzda çok heyecanlandık. Hemen yapalım dedik. Kitaplarımızı bakanlığımız hediye etti. Bu projede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız burada hem alışveriş yapıp hem de fikir ve düşünceler edinebilecek. İnşallah ilçemizde bulunan AVM'lere de böyle kütüphaneleri yayacağız' açıklamasını yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sancaktepe Belediye Sancaktepe Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title