Haberler

Atlasjet'e 21 Kabin Memuru Göreve Başladı

Güncelleme:

Kabin memuru eğitimini tamamlayarak özel bir ucuş akademisinden mezun olan 21 kabin memuru Atlasjet'te işe başladı.

Kabin memuru eğitimini tamamlayarak özel bir ucuş akademisinden mezun olan 21 kabin memuru Atlasjet'te işe başladı.

Yeni göreve başlayan kabin memurlarının diploma töreninde konuşan Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, şunları söyledi:

"İlk mezunlarımız olarak göreve başlıyorsunuz. Şanslısınız, tüm havayolları tarafından takip edilen ve gıptayla izlenen çalışanlar olacaksınız. Bugün CV'nizde Atlasjet'in yer alması her şirket için birinci tercih sebebi olmanızı sağlayacaktır. Hepinizin yüzündeki heyecanı görüyorum başarılı olacağınıza da inanıyorum. Önemli olan işinizi severek yapmanız, işinizi severek yaparsanız başarılı olursunuz."

Atlantic Uçuş Akademisi (AFA) Genel Müdürü Sermed Temizkan da geçen hafta 1. pilotaj grubunun mezun olmasının ardından, 1. kabin ekibi grubunu mezun etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Temizkan, "Yolcularımız Atlasjet'in hizmet kalitesini değerlendirirken uçağın teknik özellikleriyle ilgilenmez; yolcuların gördükleri ve ilgilendikleri sizlersiniz bu yüzden yeriniz çok önemli, çok iyi bir eğitim aldığınızı ve bu eğitim sonrası çok başarılı olacağınıza inanıyorum."

FK (MK) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Ersoy Atlas Jet Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title