Haberler

Atatürk Havalimanı'nda Özel Jet, Acil İniş Yaptığı Sırada Pistten Çıkarak Alev Topuna Döndü

Güncelleme:

KKTC'ye gitmek için Atatürk Havalimanı'ndan havalanan ancak iniş takımları bozulunca acil iniş yapmak isteyen özel jet pistten çıkarak yandı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Atatürk Havalimanı'nda akşam saat 21:30 sıraların TC-KON tescilli özel jet kaza yaptı.

ERCAN HAVALİMANI'NA GİDİYORDU

İstanbul'dan KKTC'nin Ercan Havalimanı'na gitmek üzere havalanan TC-KON tescilli özel uçak, iniş takımında arıza meydana gelince acil iniş yapmak için tekrar Atatürk Havalimanı'na yöneldi.

PİSTTEN ÇIKARAK ALEV ALDI

Kalktıktan sonra tekrar Atatürk Havalimanı'na inmek isteyen uçak, kalkış sırasında lastiği patladığı için acil iniş yaptığı sırada pistten çıktı.

Gövdesinin üzerine iniş yapan uçak alev aldı. Sağ kanadından tutuşan ve kısa sürede alev topuna dönüşen uçağa çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.

4 KİŞİ YARALANDI

Uçaktaki yangın kısa sürede söndürülürken, olayda üçü mürettebat, biri yolcu 4 kişinin yaralandığı öğrenildi.

ATATÜRK HAVALİMANI YENİDEN TRAFİĞE AÇILDI

Ulaştırma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, uçağın söndürüldüğü, enkaz temizliğinin yapıldığı ve hava trafiğine kapatılan Atatürk Havalimanı'nın yeniden açıldığı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title