Haberler

Ataşehir'de Kağıt Rulo Yüklü Tır Devrildi

Ataşehir'de kağıt rulo yüklü TIR, kontrolden çıkarak devrildi.

Ataşehir'de kağıt rulo yüklü TIR, kontrolden çıkarak devrildi. Acı içinde kıvranan TIR sürücüsü, sedye üzerindeyken yakınlarını arayarak kazayı haber verdi.

Kaza, öğle saatlerinde Dudullu sapağında meydana geldi. Alınan bilgiye göre kağıt rulo yüklü 34 VJ 721 plakalı TIR'ın sürücüsü Kenan Yılmaz (48), sapağı dönerken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan TIR, devrildi. Kazayı gören vatandaşlar hemen yardıma koştu. Yaralı sürücü TIR'dan çıkartılarak yol kenarına götürüldü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yılmaz'a ilk müdahaleyi yaptı. Sedyeye konulan Yılmaz, bu sırada yakınlarını arayarak kazayı haber verdi. Yaralı sürücü daha sonra Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayı gören bir vatandaş, "Araç yavaş geliyordu. Birden üstteki sarı dorsenin kalktığını gördüm. Ben onu görünce yavaşladım. Arabayı park ettik ve ilk yardımı yaptık" dedi. Kazaya ilişkin inceleme sürüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kenan Yılmaz Ataşehir Dudullu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title