Haberler

Asus All-In-One Pc CEBİT'te Görücüye Çıktı

Güncelleme:

Tayvan üretimli ileri teknoloji firmalardan ASUS en yeni ürünü All-in-One PC'yi, CeBIT Bilişim Eurasia 2013'te tanıttı.

tayvan Ticaret Merkezi'nin 5 markası ile CEBİT'te düzenlediği basın toplantısına katılan ASUS dünyanın ilk All-in-One PC modelini Türk teknoloji tutkunlarına tanıttı. Bir Windows 8 masaüstü bilgisayarın performansına ve bir tabletin esnek kullanım imkanına sahip dünyanın ilk All-in-One PC, günlük işlerinizi verimli bir şekilde yapabilmenizi sağlayan bir masaüstü bilgisayardan, 18,4 inç boyutundaki Full HD ekranını yerinden çıkardığınızda çoklu dokunmatik bir Android tablete dönüşebiliyor.

Sahip olduğu dört çekirdekli NVIDIA® Tegra® 3 işlemcisi ile ASUS Transformer AiO dev boyutlu bir Android 4.1 tablet olarak da kullanılabiliyor.

18,4 inç Full HD Ekran

ASUS Transformer AiO'da bulunan 18,4 inç, 1080p Full HD ekran elektronik kitap okumak, film seyretmek, fotoğraf paylaşmak ve internet sitelerinde dolaşmak için çok uygun bir çözüm.

10 Parmak Dokunmatik

Görüntüyü yakınlaştırmak, döndürmek ve sayfalar arasında geçiş yapmak artık çok kolay. IPS teknolojisine sahip dokunmatik ekran ile ASUS Transformer AIO, Windows 8 ve Android'te üstün kullanım deneyimi sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tayvan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title