Haberler

Artvin Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin?in Konutunun Çatısı Yandı

Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin'in konutunun çatısı yandıARTVİN'in Yusufeli İlçesinde, Belediye Başkanı Eyüp Aytekin'in en üst katını konut olarak kullandığı belediyeye ait iş hanının çatısı yandı.

Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin'in konutunun çatısı yandı

ARTVİN'in Yusufeli İlçesinde, Belediye Başkanı Eyüp Aytekin'in en üst katını konut olarak kullandığı belediyeye ait iş hanının çatısı yandı. Olayda maddi hasar meydana geldi.

Yusufeli'nin İnönü Caddesi üzerinde, Yusufeli Belediye Başkanı AK Partili Eyüp Aytekin'in en üst katında oturduğu belediyeye ait iş hanın çatısında saat 13.30 sıralarında yangın çıktı. Nedeni belirlenemeyen yangın sırasında çatı katından 3 kez patlama sesi geldi. Avukatlık büroları, en alt katında da lokanta ve eczane bulunan iş hanının çatısında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Can kaybı olmayan olayda maddi hasar meydana geldi. Yangınla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Görüntü:

Cep telefonu görüntüsü

Haber: Adem GÜNGÖR / ARTVİN (DHA)

======

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eyüp Aytekin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title