Haberler

Araplar mı Çok Sevindi Putin mi?

Arap Birliği: Gül'ün Seçilmesi, Mutlu Olduğumuz Çok Büyük Bir Gelişme. Putin: İlişkileri Geliştirelim.

Arap Birliği Genel Sekreteri Amr Musa, Abdullah Gül'ün Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı olarak seçilmesinden büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek seçimi 'mutlu olduğumuz büyük bir gelişme' ifadeleriyle nitelendirdi.

Arap Birliği Genel Sekreteri Amr Musa, Abdullah Gül'ün Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı olarak seçilmesinden büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek seçimi 'mutlu olduğumuz büyük bir gelişme' ifadeleriyle nitelendirdi. Cihan Haber ajansı'na konuşan Musa, 'O dışişleri bakanlığı döneminde de çok etkin bir politika izledi.' dedi. Musa, Gül ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın şahsında tüm Türk milletini kutladığını da belirtti.

Türkiye'nin bölgede çok etkin bir rol oynadığını bu rolünün Gül'ün seçilmesiyle daha da artacağına inandığını ifade eden Musa, Türkiye'nin atacağı adımları çok yakından takip edeceklerinin de altını çizdi. Türkiye'nin özellikle İsrail üzerindeki etkisini kullanarak Filistin sorununun çözümü ve Irak konularında nüfuzunu kullanarak bölgede barışı tesisi için büyük çaba sarf edeceğini belirten Musa, Abdullah Gül ile dostluğunun çok eskilere dayandığını, bunun artarak devam edeceğine işaret etti.

Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye Cumhuriyeti'nin 11. Cumhurbaşkanı Olan Eski Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ü Kutladı. Kremlin'den Yapılan Açıklamada, Mevcut İlişkilerin Geliştirilmesinin Arzulandığı Bildirildi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye Cumhuriyeti'nin 11. cumhurbaşkanı olan eski Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ü kutladı. Kremlin'den yapılan açıklamada, mevcut ilişkilerin geliştirilmesinin arzulandığı bildirildi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Abdullah Gül'ü cumhurbaşkanı seçilmesi sebebiyle kutladı. Kremlin'den yapılan açıklamada, 'Gül ile yaptığımız hararetli görüşmeleri hatırlıyorum. Şundan eminim ki, Gül'ün görevinin değişmesinin sonrasında da karşılıklı ilişkilerde yine aynı atmosferi yaşayacağız' şeklinde görüşlerini bildirdiği ifade edilen Putin'in, Rusya ile Türkiye arasındaki işbirliğinin her zaman süreceğini kaydettiği belirtildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title