Haberler

Tuba Büyüküstün Suriyelilerin Kampını Ziyaret Etti

Güncelleme:

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu "İyi Niyet Elçisi" seçilen Tuba Büyüküstün, Ürdün'de Suriyelileri ziyaret etti.

Arap dünyasında en fazla sevilen kadın oyuncu olarak gösterilen, geçen yıl Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF/United Nations International Children's Emergency Fund) 'İyi Niyet Elçisi' seçilen Tuba Büyüküstün, Ürdün'e gitti.

KADIN VE ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Ürdün'e giden Tuba Büyüküstün, Suriye sınırındaki ülkelerindeki iç savaştan kaçan binlerce kadın ve çocuğun barındırıldığı Zaatari Çadırkenti'ne geçti. Üzerinde UNICEF yeleği bulunan güzel oyuncu, kadın ve çocuklarla yakından ilgilendi.

"EN ÇOK ÇOCUKLAR ETKİLENİYOR"

Böylesi istenmeyen durumlarda en çok çocukların etkilendiğini hiçbir suçu olmayan, çocukları din, dil, ırk farkı gözetmeksizin koruma altına alınması gerektiğini söyledi. Büyüküstün, Suriye'ye huzurun yeniden gelmesi ve evlerini terk etmek zorunda kalan binlerce kadın ve çocuğun tekrar sıcak yuvalarına dönmelerini arzu ettiğini söyledi. Büyüküstün, yarın Türkiye'ye dönecek.

ARAPLARIN EN BEĞENDİĞİ YILDIZ

Tuba Büyüküstün, Arap dünyasında bu yılın ilk iki en fazla beğenilen ve konuşulan Türk kadın sanatçı oldu.

Peş peşe Türk dizilerini yayınlayan ve Türk magazin dünyası ile ilgili özel programlar yayınlayan Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC kanallarında yapılan anketin sonuçları yayınlandı. Arap dünyasında yayınlanan dizilerin etkili olduğu araştırmadaki son verilere göre, bu yılın ilk iki ayında en fazla sevilen ve konuşulan Türk kadın oyuncu Ortadoğu ülkelerinde de büyük ilgi gören 'Kara Para Aşk' dizisinde oynayan Tuba Büyüküstün oldu. Nurgül Yeşilçay ilk kez 10 isim arasında yer aldı.

Geçmişte Arap izleyicilerin hayranlıkla izlediği isimler arasında bulunan Beren Saat ilk 10 isim arasında 7'nci sıraya geriledi. Hazal Kaya ve Meryem Uzerli'nin yine ilk 5'teki yerlerini koruduğu vurgulandı. MBC'nin yayınladığı listede yer alan en fazla beğenilen Türk kadın sanatçılar şöyle;

1- Tuba Büyüküstün, 2-Fahriye Evcen, 3-Bergüzar Korel, 4- Hazal Kaya, 5-Meryem Uzerli, 6- Nurgül Yeşilçay, 7- Beren Saat, 8-Birce Akalay, 9- Öykü Karael, 10- Ceyda Düvenci.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Magazin Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

500

Yorumlar (5)

ÇAĞDAŞ:

birleşmiş milletlerin tubayı seçmesinin sebebi BABASININ MASONLUĞA ADAY OLMASI VE BUNU RAHATLIKLA PROGRMDA SÖYLEYEBİLMESİ. . . BM İZLEYİCİ BEĞENİYOR VEYA GÜZEL BİR OYUNCU DİYE İİYİ NİYET ELÇİSİ SEÇMEZZZ

9
1
yanıtYanıtla
DilekmobilWeb@haberler.com:

Bende çok beğeniyorum.. Çok güzel

3
3
yanıtYanıtla
mexmobilWeb@haberler.com:

Helal sana tugba Türkiyenin en güzel kadini ve en güzel oyuncusu senin hayraniym dizinide hic kacirmiyorum severek serediyorum

1
3
yanıtYanıtla
yiğit:

bence o israile gitsin

0
2
yanıtYanıtla
mehmet:

isyana teşvik ediyordur

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title