Haberler

Aracın Çarptığı Kalan Yaşlı Kadın Öldü

Manisa'nın Selendi ilçesinde Belediye tarafından dağıtılan iftar yemeğini alan yaşlı kadın, yemek dağıtımı yapan aracın altında kalarak hayatını kaybetti.

Manisa'nın Selendi ilçesinde Belediye tarafından dağıtılan iftar yemeğini alan yaşlı kadın, yemek dağıtımı yapan aracın altında kalarak hayatını kaybetti.

Olay, saat 18.30 sıralarında ilçe merkezi Kurtuluş Mahallesi Halil Zıraman Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, her yıl olduğu gibi bu yıl da Belediye tarafından muhtaç ailelere verilen iftar yemeği dağıtımını yapan 45 U 4905 plakalı resmi aracı kullanan Ramazan A. isimli zabıta memuru, yemek vermek için Sıddıka Sağman'ın (91) evinin önüne yanaştı. Yemeği alan Sağman yolun karşısına geçip asılı olan kilimi aldı. Daha sonra yolun karşı tarafına geçtiği sırada geri manevra yapan belediye aracının altında kalan yaşlı kadın, olay yerine çağrılan 112 ekipleri tarafından Selendi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağman, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

91 yaşında olan 15 yıl önce eşini kaybeden Sağman'ın dün akşam saatlerinde yağan şiddetli yağmurun ardından evini su bastığı, bugün akşama kadar evinin temizliğini yaptığı öğrenildi.

Olayı duyan İlçe Belediye Başkanı Nurullah Savaş, hastaneye giderek hayatını kaybeden Sağman'ın ailesini teskin etti. Savaş, "Olayın olduğunu duyunca hastaneye geldim. Acil servis doktoru ile görüştüm. Doktor herhangi bir tehlikenin olmadığı belirtmişti; fakat sonradan fenalaşan Sıddıka Sağman'ın öldüğünü duyunca şok olduk" dedi.

Aracı kullanan Ramazan A. ise, ifadesi alınmak üzere Emniyet Amirliğine götürüldü. Konuyla ilgili olarak Selendi Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nurullah Savaş Selendi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title