Haberler

Antalya Esen: Akın Akın Sandıklara Gideceğiz

Esen: Akın akın sandıklara gideceğiz CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, Ankara'daki terör saldırısıyla ilgili, "'Oluk oluk kan akacak' diyenlere ve dedirtenlere inat akın akın sandıklara gideceğiz ve 1 Kasım'da demokrasi kazanacak, bir diktatörlük girişimi sandığa gömülecek" dedi.

Esen: Akın akın sandıklara gideceğiz

CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, Ankara'daki terör saldırısıyla ilgili, "'Oluk oluk kan akacak' diyenlere ve dedirtenlere inat akın akın sandıklara gideceğiz ve 1 Kasım'da demokrasi kazanacak, bir diktatörlük girişimi sandığa gömülecek" dedi.

Antalya'da CHP il başkanlığı önünde yapılan açıklamaya partililerin yanı sıra CHP Antalya Milletvekilleri Niyazi Nefi Kara, Mustafa Akaydın, Devrim Kök ve milletvekili adayları katıldı. CHP İl Başkanı Esen, Ankara'da yaşanan 'katliamın' ardından sorumluları derhal istifaya çağırırken, şunları söyledi:

"Halkın sizin bu işleri çözeceğine dair umudu ve inancı yoktur. Tarihin sayfalarına kara bir leke olarak geçen bu ve benzeri katliamların gerçek yüzünü ortaya çıkarmak sizin yapabileceğiniz bir iş değildir. Halkı sükünete çağırmanıza gerek yok. Bu halk ne zaman sakin ne zaman coşkun olacağını, ne zaman susup ne konuşacağını sizden öğrenecek değil. Hele hele bin yıllardır kardeşçe yaşamış olan bu halkın kardeşçe yaşamayı sizden öğreneceğini hiç sanmayın."

İktidarın tüm yanlışlarına rağmen halkın kardeşçe yaşamaya devam edeceğini ve katliamların hesabının demokrasi ve hukuk içinde sorulacağını belirten Esen, "'Oluk oluk kan akacak' diyenlere ve dedirtenlere inat akın akın sandıklara gideceğiz ve 1 Kasım'da demokrasi kazanacak, bir diktatörlük girişimi sandığa gömülecek" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Niyazi Nefi Kara Semih Esen Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title