Haberler

Ölü Taklidi Yaparak, Anne ve Babasını Katleden Katilin Elinden Kurtulan Genç Kadın Dehşet Anlarını Anlattı

Güncelleme:

Konya'da anne ve babasını katleden maskeli katilin elinden ölü numarası yaparak kurtulan genç kadın dehşet anlarını "Sadece gözlerini gördüm. O gözleri ölsem de unutmam" sözleriyle anlattı.

Konya'da iki hafta önce kar maskeli bir saldırgan, yaptığı iyilikler nedeniyle çevresinde "Metin Hoca" olarak anılan Metin Büyükşen'in (55) evini bastı. Susturucu taktığı tüfeğiyle, Büyükerşen ve geçen yıl kanseri yenen eşi Nejla Büyükşen'i (54) öldürdü.

TÜFEK TUTUKLUK YAPINCA, DİPÇİĞİYLE VURMUŞ

Sabah'ta yer alan habere göre; çiftin kızı Büşra (21) ise çaydanlığı saldırgana fırlatıp, diğer odaya kaçtı. Saldırgan da peşinden gitti. Ancak tüfek tutukluk yaptı. Bunun üzerine saldırgan, tüfeğin dipçiğiyle Büşra'nın boynuna vurarak öldürmeye çalıştı.

"KATİLİN SADECE GÖZLERİNİ GÖRDÜM"

Genç kadın ölü numarası yaparak kurtuldu. Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi öğrencisi olan Büşra Büyükşen, dehşet anlarını anlattı: "Katil hiç konuşmuyordu, beni yatağa fırlattıktan sonra dipçikle vurmaya başladı. Gözlerimi kapatıp bilerek tepki vermemeye başladım. Öldüğümü düşünerek odadan çıktı. Bir süre sonra pencereden tuvaletin çatısına çıkıp yaklaşık 2.5 metre yükseklikteki duvardan atladım. Bu sırada ayağım kırılmış ama farkında olmadan yardım istemek için caddeye koştum. Önüme gelen ilk arabayı durdurup yaşananları anlatarak jandarma karakoluna gittim. Katilin sadece gözlerini gördüm. Ama o gözleri ölsem de unutmam. Bu nedenle şüpheli kişiler de bana maske giydirilerek gösteriliyor."

SORUŞTURMA İÇİN DESTEK İSTEDİ

Hayatını kaybeden çiftin doktor oğlu Osman Büyükşen (28), ailesinin kimseyle bir sorunu olmadığını söyledi. Osman Büyükşen, "Neden böyle bir olay yaşandı, cevabını bulamıyoruz. Valilik, CİMER ve Cumhuriyet Savcılığı'na dilekçe yazdım. Katil halen aramızda. Kardeşimin can güvenliğinin sağlanmasını istiyoruz. Soruşturma için de profesyonel bir ekibin görevlendirilmeli. Çünkü katil çok profesyonel. Av tüfeğine susturucu takmış" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500

Yorumlar (54)

Keşke:

Keşke kızın tam açık adresini de verseydiniz de işini bitirseymiş (!). Hem fotoğraf hem ad soyad hem okul hem abisi.. anlayamadık...

65
2
yanıtYanıtla
Profesör:

kız başını dört dörtlük kapatmamış çok günaha girdi:(

4
47
yanıtYanıtla
:

ONA MI TAKILDIN ????

yanıt3
yanıt3
sanane:

gerizekalı

yanıt2
yanıt2
İhtimal:

Metin hoca diye biliniyormus, hani şu büyü, muska falan yapan hocalardan mi acaba! Belki böyle bir şey varsa birilerinin istemeden de olsa ayrılmalarına sebep olmuş olabilir!Elbette ki bu bir bahane değil,

8
34
yanıtYanıtla
Yargısız infaz:

AYIPTIR . NERDEN CIKARIYON BÖYLE ŞEYLERI GÖZÜNLE GÖRDÜN MÜ. SİZIN BOYLE DEDIDOKULARINIZ CEVREYI ETKILIYOR . MILLETTE ALGI YARATMAYI BIRAKIN ARTIK

yanıt10
yanıt2
İhtimal:

Yargısız infaz:ben yapmıştır demedim, iyi niyetle de olsa yapanlar yok mu?Kaldı ki insan öldüren bir mahluktan, caniden söz ediyoruz. . . .

yanıt1
yanıt0
ismail osanç:

İHTİMAL E: Bak kardeşim Rahmetliyle aynı köydenim hoca dememiz onun iyi niyetli olmasından herkese nasihat etmesinden Allah ve Rasulu nü hatırtlamasından camide kamet etmesinden ve imam yoksa namaz kıldırmasından dolayıdır. Yoksa o dediğiniz büyüdür şodur şudur dediğiniz abuk subuk işlerden değil. BİLGİNİZE. ALLAH RAHMET EYLESİN. KIZIMIZA VE AİLESİNE ALLAH SABRI CEMİL İHSAN EYLESİN.

yanıt7
yanıt0
ayşen:

Sokak hayvanlarından korkacağınıza bu pisliklerden korkmayı öğretin çocuklarınıza

34
6
yanıtYanıtla
.....................:

Kızın resmini vermişler, nerede okuduğunu yazmışlar amaç ne katil kız ölmemiş bak burada, tekrar öldür demek mi? kızın hayatını iyice riske atmışsınız.

34
1
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title