Haberler

Ankara'da Patlama Alanında Doku Parçaları Bulundu

Güncelleme:

Ankara'da patlamanın yaşandığı alanda olay yeri incelemenin tamamlanmasına karşın, doku parçalarının bulunması şaşkınlık yarattı.

Ankara'da bombalı saldırının yaşandığı bölgede, olay yeri incelemenin tamamlanmasına karşın iki ayrı noktada doku parçasına rastlanılması tepki çekti.

İLK PARÇA MUHABİR TARAFINDAN BULUNDU

Kanal D muhabirinin patlamanın yaşandığı bölgeden yaklaşık 5 metre uzakta bulduğu yanmış doku parçası buldu. Muhabirin polislere uyarıda bulunmasının ardından olay yeri inceleme ekibi bölgeye gelerek parçayı ortadan kaldırdı.

DİĞER PARÇAYI VATANDAŞLAR FARK ETTTİ

Ancak kısa bir süre bu kez, vatandaşlar patlamanın yaşandığı bölgeye yakın bir noktada başka bir parça buldu. Parça, yeniden alana gelen olay yeri inceleme ekibi tarafından bulunduğu noktadan alındı. Tren garında temizlik yapan işçilerinde başka bir parça bulduğu ve avukatlar aracılığıyla savcılığa ulaşıtırıldığı öğrenildi.

OLAY YERİ KISA SÜRE İÇİNDE TRAFİĞE AÇILDI

Olay yerinin patlamadan sonra akşam saatlerinde belediyenin temizlik araçlarına ardından ertesi gün sabah saatlerinde trafiğe açılması skandal olarak nitelendirildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kanal D Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Bakmadan Geçme

22 MAYIS 2024 TV YAYIN AKIŞI | Bu akşam TV'de ne var? Hangi diziler yayınlanacak? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, NOW, TV8, Show TV 22 Mayıs hangi burç? 22 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 22 Mayıs tarihi hangi burç olur? İran'da seçimler ne zaman 2024? İran'da seçimler nasıl olur? GELİNİM MUTFAKTA 22 MAYIS 2024 CANLI İZLE Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 22 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şaban Ataş'ın katilleri tutuklandı! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 22 Mayıs Çarşamba Survivor yeni bölüm! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 22 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hakim ve Savcılar ATAMA kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (22 Mayıs) kararları neler? Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
CHP'li Bozbey belediyeye akraba atamalarını savundu: Arkadaşlarımızın tümü liyakatlı

CHP'li Bozbey belediyeye akraba atamalarını savundu: Arkadaşlarımızın tümü liyakatlı

500

Yorumlar (14)

mrte:

kahrolsun kürtler yasasın akp

11
7
yanıtYanıtla
yanar döner:

dünde bi grup toplanmış bizi alana nasıl sokmazsınız dıye polise saldırıyodu. bugun alan acıldı bu sefer nıye acıldı bi garip

17
0
yanıtYanıtla
Diriliş:

Hdpkk lılar bu gün çok sevinçliydi sırrı Süreyya kahkaha atıyordu,insanları ankaraya çağırdılar,ve patlattılar,hâlâ uyanmayacakmısınız ,lütfen izleyin anlayacaksınız.

15
1
yanıtYanıtla
ihtiyar delikanli Mobil-ANDROID:

ulan yalakalik yapmayin Pis azeriler

8
7
yanıtYanıtla
kemal azeri türk:

verin 400 vekili bitsin bu iş yoksaaaaaa .

13
2
yanıtYanıtla
Asi....:

Ülkemizde insanlık ölmüş...... İnsan ölmüş kimin umurunda önce kimliğine bak.. Allah onu öyle yaratmasaydi.. Ölümü hak etti deyip allahın işini sorgulayan müslüman ... İnancını tekrar sorgula...

9
3
yanıtYanıtla
Asi....:

Bu yaşananlar sinanmadir.. Allah kullarını sınıyor... Ama menfaat kör etmiş gözleri vicdanları ki ölümlere seviniyorlar... Allah cehennemi işte bunlar için yaratmış... Allahın yarattığı canlari allah yanlış yapmış gibi anlayıp dışlayanlar... Onları da seni yaratan yaratmıştı... İman korkusu olmayan kafirler ölüme sevinir.. İnsan ciğeri yer..

4
3
yanıtYanıtla
yamyam:

Allahin emriyle bombayi patlattik.. allahin emriyle bulacagiz yapani bilacagiz.. Kuslarim benim

0
7
yanıtYanıtla
ALGI OPERASYONU:

NE KADAR ERMENİ VARMIŞ ŞİMDİ DAHA İYİ ANLAYABİLİYORUM DEMEKKİ TC YOKKETTİ DİYORLARDI 1600 BİN ERMENİYİ HEPSİ BURADAYMIŞ OLUM ÖLÜM VAR ÖLÜM ÖLDÜĞÜNÜZDE İSAYA YAPTIKLARINIZIN BEDELİNİ KÜRT KARDEŞLERİMİZE YAPTIKLARINIZIN BEDELİNİ İNCİLİ DEĞİŞTİRDİNİZ O YÜZDEN KURAN GÖNDERİLDİ ONUN BEDELİNİ VE O MASUM İNSANLARIN BEDELİNİ FİTİL FİTİL ÖDETECEKLER ÖLÜMDEN SONRASI VAR İNSANLARI KANDIRARAK CANLARINA KASTEDİYORSUNUZ O KURMAYA ÇALIŞTIĞINIZ BÜYÜK ERMENİSTANI GÖREMİYCEKSİNİZ

4
2
yanıtYanıtla
ABBAS AZERI TURK:

AKP SENDE DOFOL HEPİNİZ SAHTE MÜSLÜMANSINIZ

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title