Haberler

ANAR'ın Seçim Anketinde AK Parti Tek Başına İktidar

Güncelleme:

ANAR araştırma şirketinin Genel Müdürü İbrahim Uslu, 7 Haziran genel seçimleri öncesi son araştırma verilerini kamuoyu ile paylaştı.

7 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesi araştırma şirketleri, anket ve araştırmalarına devam ediyor. Partilerin milletvekili adaylarının belirlenmesinden sonra, daha önce yaptığı başarılı anketlerle bilinen ANAR'ın Genel Müdürü İbrahim Uslu elindeki verileri açıkladı.

MUHALEFET OLDUĞU YERDE SAYIYOR

Akşam'a konuşan Uslu, nisan ayı itibariyle 81 ili tarayarak bir araştırma yaptıklarını söyledi. Uslu, araştırmalar sonunda AK Parti'nin oy oranının yüzde 47-48'lerde olduğunu söyledi. CHP'nin yüzde 23-25, MHP'nin ise yüzde 14-16 oy bandında yer aldığını söyleyen Uslu, HDP'nin yüzde 8 ile barajın altında kaldığını sözlerine ekledi.

AK PARTİ EN YAKIN RAKİBİNİ İKİYE KATLADI

Öte yandan araştırma verilerine göre, AK Parti'ye en yakın partinin ancak AK Parti'nin yarısı kadar oy alabildiği gözüktü.

HDP BARAJ ALTINDA AMA...

Genel seçimlere parti olarak giren HDP'nin barajı geçip geçemeyeceğini değerlendiren Uslu, "Meclis'te dağılımı etkileyecek en önemli faktörlerden biri HDP'nin alacağı oy oranı. Şu an yaptığımız araştırmalarda baraja çok yakın çıkıyor ama henüz geçemiyor. HDP'nin barajı geçmesinde CHP'nin alacağı oy, yurt dışından gelecek oylar belirleyici olacak." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İbrahim Uslu Ak Parti Güncel Haberler

500

Yorumlar (731)

GardasMobil-IOS:

Akepe bitti!! Koyunlari Kurt yedi

167
31
yanıtYanıtla
ofli:

Gerçek Ülkücüler AKP ye oy verir. Çakma Ülkücüler ise HDP barajı geçsin diye dua ediyor şu an. .

35
67
yanıtYanıtla
ÖKKEŞ-27mobilWeb@haberler.com:

kilisliyim antepte yaşıyorum. biz iş bulamazken birde bu suriyelileri başımıza bela ettiniz.eski ülkücü idim 2 donemdir Akp ye oy veriyordum bu sefer mhp ye vereceğim. kurtarin bizi bu suriyelilerden.

66
33
yanıtYanıtla
Erzurum lumobilWeb@haberler.com:

AKP bitmiş arkadaş. Emekliye 25 tl zam mı olur. Oyum MHP ye.

85
13
yanıtYanıtla
ofli:

yahu MHP deyip insanların kafasını karıştırıyorsunuz. benim bildiğim mecliste dört parti var AK PARTİ CHP yavru chp ve HDP. sizin MHP dediğiniz hangisi onu çözemedim.

40
47
yanıtYanıtla
İsmet ERTEKİNMobil-IOS:

Daha çok anket beklersiniz millet AKP den bıktı.

57
30
yanıtYanıtla
afyonlumobilWeb@haberler.com:

Akp 46. Chp 26.5 mhp 15.5 pkk 9.3

30
49
yanıtYanıtla
ovalımobilWeb@haberler.com:

Tekcare AKP

23
55
yanıtYanıtla
SEZSİZ ÇIĞLIK:

SONKEZ DİYORUM VE UYKM VAR YATACAGIM OYLAR MHP YE OKADAR

44
33
yanıtYanıtla
TURKmobilWeb@haberler.com:

İbrahim. Uslu sen bu ankete nerde yaptın Sen Açıkça Soyle. Ben ak. Partinin anketcisiyim diye. Memleket. Bitmiş. Kavrulmuş. Sen hala. Eyvancilik. Yapıyorsun. Tuzun kuruya

53
21
yanıtYanıtla
Tüm 731 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title