Haberler

Analar ve Anneler'den Özel Klip!

Güncelleme:

Ay Yapım imzalı 'Analar ve Anneler'de rol alan Hazar Ergüçlü ve Sinem Kobal'ın yorumladıkları "Çiğdem Der ki" adlı türkü büyük yankı buldu.

Ergüçlü ve Kobal'ın performansının çok beğenildiği bölümden özel olarak hazırlanan klip bugün yayınlandı. Bu akşam yayınlanacak bölümden sahnelerin de yer aldığı video klip oldukça merak uyandırdı.

BU AKŞAM YAYINLANACAK YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Zeliha, oğlu Murat'ın yaşadığını öğrenmiştir ve evladını bulmak için her şeyi yapmaya hazırdır. İlk iş olarak Neriman'a gider, torununun yaşadığı müjdesini alınca sevineceğini sandığı Neriman, Zeliha'yı evden kovar, Murat'ı hastaneden kaçıran ve evinde saklayan Neriman'ın ta kendisidir çünkü. Öte yandan Mustafa köyden çoktan çıkmış ve Kader'i bulmak için İstanbul'a varmıştır bile. Ancak babası Hüseyin Ağa'nın peşinde olduğundan habersizdir. Hüseyin Ağa işlediği büyük suçu örtmek için Mustafa'dan önce Kader'i bulmayı kafasına takmıştır. Bir yandan Murat bebeğe gittikçe bağlanan Kader'in canı tehlikededir.

Senaristliğini Berkun Oya'nın, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği kadrosunda; Okan yalabık, Binnur Kaya, Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Ulaş Tuna Astepe, Metin Akdülger ve Nazan kesal'ın rol aldığı Analar ve Anneler bu akşam izleyenleri ters köşeye yatıracak unutulmaz bir bölümle saat 20.00'da ATV'de ekrana gelecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hazar Ergüçlü Sinem Kobal Ay Yapım Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title