Haberler

Anadolu Sigorta İstanbul Bölge Müdürlüğü Yeni Adresinde

Güncelleme:

Şişli'deki yeni hizmet binasına taşınan Bölge Müdürlüğü'nün telefon ve faks numaraları ise aynı kaldı.

Anadolu Sigorta'nın İstanbul'daki iki Bölge Müdürlüğünden birisi olan ve İstanbul'un Avrupa yakası, Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli illerine, 466 profesyonel acentesiyle hizmet veren İstanbul Bölge Müdürlüğü, 31 Mart 2014 tarihi itibariyle sigortalılarına yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor.

Şişli'deki yeni hizmet binasına taşınan Bölge Müdürlüğü'nün telefon ve faks numaraları ise aynı kaldı.

İstanbul Bölge Müdürlüğü; 01 Nisan 2008 tarihinde, Anadolu Sigorta'nın Bakırköy ve Şişli Bölge Müdürlüklerinin, daha hızlı ve merkezileşmiş bir şekilde hizmet verebilmesi için birleşmesiyle kuruldu. Bölge Müdürlüğü'nde halihazırda 31 Anadolu Sigorta çalışanı görev yapmaktadır.
Toplam 675 m2'lik bir alana yayılan İstanbul Bölge Müdürlüğü'nün yeni binası; görüşme odaları, sosyal alan, konferans salonu, toplantı odaları, açık ofis alanı gibi modern mimari mekan örgütlenmeleriyle dikkat çekiyor.

Modern bir ofis ortamının yaratılması amacıyla baştan sona yenilenen binada; termal konfor sağlayıcı iklimlendirme sistemleri kurulurken, toplantılar için yeni ses ve görüntü sistemleri tesis edildi. Yaklaşık 2 aylık bir çalışma ile yenilenen ve modern ofis mobilyaları ile dekore edilen Bölge Müdürlüğü ofisi, Anadolu Sigorta'nın prestijli ve modern yüzünü yansıtacak bir görünümde tasarlandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anadolu Sigorta İstanbul Şişli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title