Haberler

Amerikalılar Ezan Sesinde Gözyaşlarına Boğuldu

Güncelleme:

Balıkesir'e gelen içlerinde ABD'lilerin de bulunduğu dans ekibi ezan sesini duyunca duygusal anlar yaşandı.

Amerika Birleşik Devletleri, Peru, Şili, Arjantin, Brezilya, Kanada ve Yunanistan'dan 50 kişilik ekip folklor öğrenmek için Balıkesir'in Havran ilçesine geldi.

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, makamında ağırladığı heyetin yemek yediği esnada öğle ezanı okundu. Ezanı duyan bazı Amerikalı kadınlar duygulanarak gözyaşlarına hakim olamadı. Ezanı hıçkıra hıçkıra ağlayarak dinleyen kadınlar, "Buradaki manevi duygular çok farklı. Çok etkilendik" diye konuştu.

151 TESCİLLİ TARİHİ BİNA

Belediye Başkanı Ersoy, heyete ilçe hakkında bilgilendirme yaptı. "İlçemiz bölgenin en eski köklü yerlerinden biridir. Geçim kaynağı ise tarım ve hayvancılıktır. Kazdağları ve Marda Dağı arasında oksijeni bol olan Havran'da 151 tescilli tarihi bina bulunmaktadır. Çanakkale kahramanı Koca Seyit Havranlıdır. İlçemizin nüfusu 28 bin olup, bereketli topraklara sahiptir. Mandalina, nar, çilek, kara dut, zeytin, erik kiraz, bal, leblebi, höşmerim öne çıkan ürünlerimizdir. Bizleri burada ağırlamaktan dolayı çok memnunuz. Geçen yıl ben de Amerika Birleşik Devletleri'nde bir dizi ziyaretlerde bulundum. Böyle ziyaretler ikili ilişkilerimizi güçlendiriyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Emin Ersoy Balıkesir Havran Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500

Yorumlar (1)

SUSUZ KAHTA YOLSUZ GERGERLİ SİBGATULLAH:

Biz her şeye hazır konduğumuz için hi, ç bir şeyin kıymetini bilmiyoruz. Ne ezan, ne din, Ne kur an hiç bir şeyin kıymeti yok bizim için var mı? yok mu?para!para! Elin Amerikalısı nasıl da ezan okunurken ağlıyor gördünüz mü. Bütün Türk Milleti adına Amerikalıları tebrik eder hepsini saygılarımla yad eder ABD ye onlarla birlikte sevgilerimi gönderirim. Zaten ABD dolarının da vi trust in Gat! Biz Yüce Yaratana itaat ediyoruz yazmaktadır. Bir de Canon Fotoğraf makinası markaları var türkçesi''Dinsel kanun, kilise düzeni'' dir. Görüyormusunuz adamlardaki dindarlığı. Biz bir makina yapsak ismine de İslam kanunları, İlahi Kanun, Allah ın Kanunları dır yazsak başımıza kıyamet koparırlar!

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title