Haberler

Amadeus Geliştirdiği 4 Ürününü Müşterilerine Tanıttı

Güncelleme:

Amadeus, "Geleceği şekillendirmeye var mısınız?" etkinliğinde müşterileri için geliştirdiği 4 ürününü katılımcılara detaylı bir şekilde tanıttı.

Teknolojisi ve hizmet kalitesi ile Türkiye seyahat acenteleri pazarında önemli bir konumda bulunan Amadeus Türkiye, müşterileri, havayolları ve TÜRSAB ile bir araya geldiği "Geleceği şekillendirmeye var mısınız?" etkinliğinde ürünlerinin sunduğu avantajları paylaştı. Amadeus'un ürünlerinden Amadeus Sell Connect, Amadeus Go, Amadeus 360 ve Corebit ile işbirliği yapılan bizitravel çözümlerinin tanıtım sunumları yoğun ilgi ile takip edildi. Her zaman acentelere maksimum fayda sağlamak için çalışan Amadeus Türkiye, ürün stratejisini acentelerin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendiriyor

BULUT TEKNOLOJİSİ TEMELLİ TEK SATIŞ PLATFORMU

Seyahat sektörünün tamamen bulut temelli tek rezervasyon ve satış platformu Selling Platform Connect, seyahat acentesi çalışanlarının ihtiyaçlarına göre şekillendirilebilir bir esneklik sunuyor. Booking File, Productivity Suite gibi yenilikçi donanımlarla seyahat danışmanlarına kullanım kolaylığı sağlayan platform üzerinden kapsamlı otel seçenekleri, araç kiralama seçenekleri için tek bir cihaza bağlı kalmaksızın, internet bağlantısı olan her cihazdan rezervasyon yapılabiliyor. Ayrıca havayollarının geniş ürün yelpazesi içinden kolayca rezervasyon gerçekleştirilebiliyor.

AMADEUS GO İLE KAPSAMLI, DETAYLI VE HIZLI HİZMET

Amadeus Go sayesinde seyahat acenteleri, web portallarını çok kolay ve hızlı bir biçimde açarak müşterilerine online kanaldan da satış hizmeti sunabiliyor. Uçak bileti satışı, otel rezervasyonları ve araç kiralama gibi opsiyonları da içinde barındıran Amadeus Go yapısıyla artık herhangi bir teknik bilgiye sahip olmadan ve ek bilişim yatırımlarına gerek duymadan tüm seyahat acenteleri kendi online web portalına sahip olabiliyor.

ÖLÇEKLENEBİLİR BİR SİSTEM; BİZİTRAVEL

Corebit ile Amadeus Türkiye'nin işbirliği ile gerçekleştirdiği Bizitravel çözümü de kolay kullanımı, kolay konfigurasyon ve hızlı implementasyonu sayesinde kurumlara çok uygun ve ölçeklenebilir bir sistem sunuyor. İş amaçlı seyahat rezervasyonlarında kurumlara seyahat politikalarına uygun 7/24 mobil ve web sitesinden biletleme ve rezervasyon yapma imkanı sunarak acentelerin iş hacimlerini artırmayı, işlerini geliştirmelerine yardımcı olacak ileri teknoloji çözümler sunmayı hedefliyor.

SEYAHAT ACENTELERİNİN İHTİYACI OLAN ZENGİN İÇERİK AMADEUS360'TA

amadeus360, seyahat acentelerinin sıklıkla gerçekleştirdiği işlemleri tek bir platform üzerinden sunuyor. amadeus360'ın modern arayüzü üzerinden 31'den fazla otel sağlayıcısı ve 450 binin üzerinde otele rezervasyon yapılabiliyor. Ayrıca acenteler için özellikle Avrupa ve yakın bölgemizdeki demiryolu sağlayıcılarının ve dünya genelindeki düşük ücretli hava yollarının bilet satışları amadeus360 ile mümkün.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title