Haberler

Almanya'yı Karıştıran İddia: Anestezi Uzmanı Selim 13 Bin Kişiye Hepatit C Bulaştırdı

Güncelleme:

Almanya'da, Donauwörth bölgesinde çalışan anestezi uzmanı Selim C.'nin, "Hastalara Hepatit C bulaştırdım." demesi üzerine soruşturma açıldı. Yetkililer, en az 13.000 kişinin kontrol edilmesi gerektiğini duyurdu.

Almanya'nın Bavyera bölgesinde ciddi bir sağlık krizi yaşanıyor. Donauwörth bölgesinin büyük hastanelerinden birinde çalışan Selim C. isimli adamın, "Ben hastalara Hepatit C bulaştırdım" demesi üzerine soruşturma açıldı. Yetkililer Selim C'nin neden böyle bir şey yaptığını henüz bilmediklerini açıklarken, en az 13.000 kişinin kontrol edilmesi gerektiğini duyurdu.

SORUŞTURMA DERİNLEŞTİRİLDİ

Bugün Almanya'nın çok okunan tabloid gazetelerinden Bild, soruşturmanın derinleştirildiğini ve bu kişinin hastalara nasıl Hepatit C bulaştırdığının incelendiğini yazdı. Genelde kan yoluyla bulaşan Hepatit C, iğne üzerinden de bulaşabiliyor.

YETKİLİLER, 13.000 KİŞİNİN KONTROL EDİLMESİ GEREKTİĞİNİ DUYURDU

Yetkililer Selim C'nin neden böyle bir şey yaptığını henüz bilmediklerini açıklarken, adamın çalıştığı dönemde hastanede tedavi olan en az 13.000 kişinin kontrol edilmesi gerektiğini ve bu kişilerde Hepatit C olabileceği duyurdu.

"KONTROLLERİNİZİ YAPTIRMALISINIZ"

Hastalardan en az 21'inde gerçekten de Hepatit C görüldüğü açıklanırken, hastane yönetimi 1300 kişiye mektup göndererek, "Kontrollerinizi yaptırmalısınız" çağrısında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hepatit C Bavyera Almanya 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (32)

OSMANLI ISLAM DEVLETI:

HEPSI YALAN INANMAYIN. . . . ALMNYA GIZLI ISTIKBARAT BU ADAMA BIR CANTA DOLUSU PARA VERDI. . MAKSAT AVRUPADAKI TURK DUSMANLIGINI GUCLENDIRMEK. . VE MUSLUMANLARI KARALAMAKTIR, , , !!!!!

30
2
yanıtYanıtla
61:

Mal mal gibi Konusma cahil Alman medaysi Adamin hangi ülkeden geldigini bile Söylemedi. Önce dogru bilgi topla ondan sonra öt. Bu dünya cahilerden dolu.

yanıt7
yanıt11
FATIH SULTAN MEHMET:

Ne demek konusma ulan. . . . Gavur avrupa degilmiki 200 sennedir osmaliyi parcalayip türkü kürdü birbirine dusman eden. . . sen kimin yanindasin. . . bence gavurun. . . .

yanıt11
yanıt2
CAHÎLLER:

Fatih Sultan MEHMET ismiyle yazan kara cahil, tam hızarlık odunsun sen. . ULAN abrupte gavur diyorsun ama sadece almanyada 4 milyon Türk yaşıyor. Ne işiniz var gavur diyip hot ve düşman gördünüz ülkelerde. Çekip Godin avrupadan o zaman mal kafa

yanıt0
yanıt2
asdf:

Domuza etkisi varmıymış o hepatitC nin?

9
20
yanıtYanıtla
Hayalet dünya:

Kendinde dene varsa etkisi mesele yok. Ulan burda 13 000 kisiden bahsediliyor senin gibi biri olsaydi sorun olmazdi cünkü insanlikla alakan yok

yanıt15
yanıt0
CONI:

yuz karasi senin gibiler yuzunden millet turklerden nefret etmeye basladi,

20
3
yanıtYanıtla
can:

pislik ne istedin masumlardan hastaneye iyilesmeye gelmis aman allahim ne olacak simdi insallah yapanin yanina kalmaz

15
1
yanıtYanıtla
KONYALI KOKARCA AVCISI:

BU ADAM KARADENiZLi, TiPiNDEN BELLi, BUNLARIN BEYNi PEK CALIŞMAZ, KESiN BU YAPMIŞTIR

7
9
yanıtYanıtla
Cepni21:

Citroën

yanıt1
yanıt0
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title