Haberler

Alaşehir 'Marka Şehir' Olma Yolunda İlerliyor

Alaşehir'in dünyaca ünlü çekirdeksiz kuru üzümü şehitler diyarı Çanakkale'de vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı.

Alaşehir'in dünyaca ünlü çekirdeksiz kuru üzümü şehitler diyarı Çanakkale'de vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı. Geçtiğimiz günlerde 20 farklı ilde vatandaşa üzüm pekmezi dağıtımı yapan Alaşehir Belediyesinin ikramları vatandaşlardan da tam not aldı.

Geçtiğimiz günlerde Alaşehir'i tanıtmak için 20 faklı ilde üzüm pekmezi dağıtımı yapan Alaşehir Belediyesi bu sefer de 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 104. yıl dönümü nedeniyle ilk olarak şehitler diyarı Çanakkale'deki yerli ve yabancı vatandaşlara kuru üzüm ikramında bulundu.

Kuru üzüm ikramına Türkiye'nin farklı illerinde devam ediliyor

"Üzümün başkenti Alaşehir'den içinizi ısıtmaya geldik" sloganıyla başlatılan proje kapsamında, Alaşehir Belediyesi'ni temsilen görevlendirilen grup vatandaşlara hem kuru üzüm ikramında bulundu hem de projenin mimarı Cumhur İttifakı MHP Alaşehir Başkan adayı Ali Uçak'ın selamlarını iletti. Üzüm pekmezinden sonra şifa kaynağı olarak bilinen kuru üzüm de yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar ikram edilen kuru üzüm için projenin mimarı Başkan Ali Uçak ve ekibine teşekkürlerini iletti. Proje kapsamında kuru üzüm ikramı, Çanakkale'den sonra Edirne, Kocaeli ve Türkiye'nin farklı illerinin en işlek merkezlerinde devam ediyor. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Zaferi Çanakkale Alaşehir Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title