Haberler

Akşener'den Erdoğan'ın montaj çıkışına sert tepki: Bir Cumhurbaşkanına yakışmıyor

Güncelleme:

İYİ Parti lideri Meral Akşener, dün akşam katıldığı canlı yayında "Kılıçdaroğlu'nun Kandil'dekilerle video çekimleri var; ama montaj, ama şu, ama bu" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi. Akşener, "Bir cumhurbaşkanına yakışmayacak bir tutum bu. Sadece çok üzüldüğümü, çok acı bulduğumu ve bir Cumhurbaşkanının böyle bir durama düşmesinin gerçekten ayıp olduğuna inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün TRT canlı yayınında Kılıçdaroğlu ile ilgili montaj çıkışı gündem oldu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu hedef alan video ile ilgili "Kılıçdaroğlu'nun, Kandil'dekilerle video çekimleri var. Bunları yayınladılar. 'Haydi, haydi, haydi'. Anladınız mı? Kandil'dekilerle bu şekilde ama montaj, ama şu, ama bu… Video çekimlerini yaptılar. PKK'lılar videolarla bunlara destek verdi." ifadelerini kullandı.

AKŞENER'DEN TEPKİ

Erdoğan'ın montaj çıkışına Millet İttifakı'nın ortağı İYİ Parti lideri Meral Akşener'den tepki geldi. Akşener, Erdoğan'ın tutumunun bir cumhurbaşkanına yakışmadığını söyledi.

"BUNA UYGUN KELİME BULAMIYORUM"

Akşener, "Bir cumhurbaşkanına yakışmayacak bir tutum bu. Hala seçilmiş Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan seçim gününe kadar. Ve çok acı, çok ayıp. Çünkü her birimizin, ona oy versin vermesin her birimizin can güvenliğinden, emniyetimizden sorumlu bir kişinin bir siyasetçi olabilir ama neticede bir vatandaş Sayın Kılıçdaroğlu ve ben, diğer arkadaşlar, bizleri PKK'lılıkla suçlamak ve sonra da 'Ne var canım bunda montaj olur, şu olur, bu olur' demek ben buna uygun kelime bulamıyorum." dedi.

"AYIP OLDUĞUNA İNANIYORUM"

Akşener sözlerini şöyle sürdürdü: "Sadece çok üzüldüğümü, çok acı bulduğumu ve bir Cumhurbaşkanının böyle bir durama düşmesinin gerçekten ayıp olduğuna inanıyorum."

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Meral Akşener İYİ Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title