Haberler

Akhisar Belediyespor'da Arslan'ın Kafası Karıştı

Akhisar Belediyespor, ligde az forma giyen oyuncularının forma giydiği maçta 3. Lig temsilcisi Dardanelspor'u 5-0 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalırken, gençlerin ve yedeklerin performansı, teknik direktör Cihat Arslan'ın kafasını karıştırdı.

Akhisar Belediyespor, ligde az forma giyen oyuncularının forma giydiği maçta 3. Lig temsilcisi Dardanelspor'u 5-0 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalırken, gençlerin ve yedeklerin performansı, teknik direktör Cihat Arslan'ın kafasını karıştırdı.

Dardanelspor'a 2 gol atan Mervan ile 1 gol 2 asistle oynayan LuaLua başta olmak üzere Orhan, Onur ve İsmail, sergiledikleri futbolla göreve hazır olduklarını gösterirken Cihat Arslan, "Takımda forma savaşı üst düzeyde. Bu hafta Medicana Sivasspor karşılaşmasında kadroyu belirlemek benim için zor olacak" dedi.

Karşılaşma sonrası futbolcularını tebrik eden Cihat Arslan, ligde olduğu gibi kupada da mümkün olduğunda ileri gitmeyi hedeflediklerini belirtirken şunları söyledi:

"Oyuncularımın performansı beni gerçekten mutlu etti. Kadrodaki 25 futbolcunun da her an göreve hazır olması, (Ben yedeğim, takıma giremiyorum, kadroda yer alamıyorum) diye düşünmeden mücadele etmesi, bizim bir aile olduğumuzu gösteriyor. Bu oyuncu grubu içinden değil sahaya çıkacak 11'i, 18 kişilik kadroyu seçmek bile sorun olacak. Anrcak bizim de işimiz en forma isimleri belirleyip, onlara formayı teslim etmek."

- Akhisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor Türkiye Kupası Dardanelspor Cihat Arslan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title