Haberler

Akbank Sanat Sinema Kuşağı'nda Haftanın Filmi

Güncelleme:

Sinema Kuşağı, İspanyol kadın yönetmenlerin yakın dönem filmlerinden örnekleri sinemaseverler ile buluşturmaya devam ediyor.

"YAĞMURU BİLE"

Akbank Sanat Sinema Kuşağı, İspanyol kadın yönetmenlerin yakın dönem filmlerinden örnekleri sinemaseverler ile buluşturmaya devam ediyor.

İstanbul Cervantes Enstitüsü ve AECID(Ministerio de Asuntos exteriores y de cooperacion Espana) işbirliğiyle gerçekleştirilecek etkinlikte, 23 Mayıs 2012 Çarşamba günü Iciar Bollaín'in yönettiği, başrollerinde Luis Tosar, Gael García Bernal ve Juan Carlos Aduvir'in yer aldığı Yağmuru Bile (Tambien La Lluvia) filmi ücretsiz olarak Akbank Sanat'ta izleyici ile buluşacak.

Filmin konusu:

Paragöz film yapımcısı Costa ile genç ve idealist Sebastian, Bolivya'da çekecekleri yeni film için çalışmaktadırlar. Film, İspanyollar'ın Amerika'ya gelişlerine, burada uyguladıkları acımasız uygulamalara ve kilisenin bazı cesur üyelerinin, onlara karşı durmaya cesaret etmelerine odaklanacaktır. Costa ve Sebastian, sinematografik Santo Domingo'larını kurdukları Bolivya'da, kendi benliklerini sorgulamalarına sebep olacak bir olaylar zincirinin fitilinin ateşlenmek üzere olduğundan ise habersizdiler. Su Savaşları (Nisan 200) başlar başlamaz, ikisinin de fikir ve duruşları değişerek, yer yer birbirleriyle karşı karşıya kalmak zorunda kaldıkları duygusal bir yolculuğa yelken açmak zorunda kalacaklardır.

ETKİNLİK:

AKBANK SANAT SİNEMA KUŞAĞI - Yağmuru Bile (Tambien La Lluvia)

Tarih: 23 Mayıs 2012, Çarşamba

Yer: Akbank Sanat

Saat: 17.30

Etkinlik ücretsizdir

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Akbank Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title