Haberler

AK Partili Vekil: Kılıçdaroğlu Red Oyu Verdi

Güncelleme:

AK Parti Trabzon milletvekili Salih Cora CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlık oylamasında 'hayır' oyu kullandığını iddia etti. Kılıçdaroğlu, "evet" oyu vereceğini söylemişti.

Ak Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Salih Cora, Kemal Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlık oylamasında hayır oyu kullandığını belirtti.

"BEYAZ OYU KABİNDE UNUTTU"

Salih Cora sosyal medya hesabından, "CHP Genel Bşk. Kemal Kılıçdaroğlu dokunulmazlıkların kaldırılmasına ilişkin oylamada red (kırmızı) oyu verdi. Beyaz oyu kabinde unuttu" dedi.

'EVET' OYU VERECEĞİZ DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, daha önce yaptığı açıklamalarda defalarca dokunulmazlık teklifine 'evet' diyeceklerini açıklamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Salih Cora AK Parti Trabzon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek?
500

Yorumlar (12)

Akrep??Mobil-IOS:

Bırakın şu Trabzon'u adam çıkmışmı hiç işleri güçleri üç kağıtçılık dolandırıcılık, yobazlık

29
5
yanıtYanıtla
KUZUMobil-IOS:

CHP = HDPKK bunların tamamı yalancı ve vatan hainleri

22
9
yanıtYanıtla
....:

ben demedim mi bunu da CHP nin üzerine atacaklar diye. Ayakkabı kutuları var işin sonunda.

10
20
yanıtYanıtla
turkMobil-IOS:

normaldir kemal bu me yapsa yeridir

12
12
yanıtYanıtla
ac/dc:

KEMAL VE SELO batının mefatı ıcın, satamayacakları şey yoktur,

16
8
yanıtYanıtla
ac/dc:

selo ve kemalı aynı kodese koyun!!!!

7
7
yanıtYanıtla
ömer:

AKAPE, ninOYUNU BITMEZ, BU BIR TUZAK, CHP, NIN DOKUNULMAZLIGI KALKARSA TAYYIP EFTEN PÜFTEN BAHANELERLE CHP, LILERI KODESE KOYACAK.

8
5
yanıtYanıtla
AKP bu iste:

Kilicdaroglu AKPnin parti komiserine oyunu göstermismi? AKPliler göstermek zorunda kalmislarda;-)))

8
2
yanıtYanıtla
Adanali Mobil-IOS:

Ne demişse onu yapmıştır Adam gibi adam doğru siyasetçi bu adam gibisi gelde anlat kim anar insanların beyni yıkanmış kim anlar

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınmapintiho:

şu adamın peşine takılıp gidenlere hiç bişi demiyorum adam ülke düşmanı ya hiç iyi bişi olsun istemiyor.

0
4
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title