Haberler

AK Parti Yalova Merkez İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

(Anadolu Ajansı - İsmail Ersan, Ekip) AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, "Yalova, çözüm sürecini tüm yüreğiyle destekliyor" dedi.

(Anadolu Ajansı - İsmail Ersan, Ekip) AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, "Yalova, çözüm sürecini tüm yüreğiyle destekliyor" dedi.

Partinin Yalova Merkez İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, bir düğün salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken, İstanbul Milletvekili ve Yalova Koordinatör Milletvekili Osman Boyraz, Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, eski Yalova Belediye Başkanı Barbaros Binicioğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan ile partililer katıldı.

Danışma Meclisinin mayıs ayı oturumunda ilk olarak divan kurulu oluşturuldu. Divan başkanlığına Serap Türkyılmaz, üyeliklere ise Gülten Sağlam ile Yusuf Işık seçildi.

Toplantının basına açık olan bölümünde konuşan Pehlivan, iki yıl içinde ülkenin kaderini belirleyecek seçimler yapılacağını söyledi.

Türkiye'de 4 seçim birden yaşanacağını dile getiren Pehlivan, "Bu seçimlere şimdiden hazırlıklı olmamız lazım. Seçim biter bitmez mahallelerimize gidiyoruz, halkla iç içeyiz. Siyaset yaparak değil, hizmet yaparak siyaset üretmeye çalışan partiyiz" dedi.

Çözüm sürecine değinen Pehlivan, Akil İnsanlar Heyeti Marmara Grubunun, Yalova'dan memnun ayrıldığını anlattı.

Pehlivan, şöyle konuştu:

"Yalova, çözüm sürecini tüm yüreğiyle destekliyor. Onlar propaganda yapmadılar, görüşlerimizi aldılar. Yalova, kozmopolit yapısı itibariyle çözüm sürecini yüzde 70 oranında destekliyor. Bu bizleri memnun ediyor. Bu toplum yan yana, omuz omuza yürümeye alışmış. Bu süreci insanlarımıza anlatmamız gerekiyor. Herkesin bir sorumluluğu var. İşimiz zor, kolay değil. Çünkü hizmet çıtasını yükselttik. Artık siyaset yapmak zorlaşıyor. Eskiden su ve yol getireceğiz diyorduk. Artık, gelecek vaat edeceğiz." - Yalova

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Pehlivan Anadolu Ajansı Yalova Merkez Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title