Haberler

AK Parti Milletvekillerinden Başkan Polat'a Ziyaret

1 Kasım Pazar günü yapılan genel seçimlerde milletvekilliğini kazanan AK Parti milletvekilleri Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyarete AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte AK Parti Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Bülent Tüfenkci ile 6. Sıra Milletvekili adayı Ufuk Önalan katıldı.

ÇALIK, "1 KASIM SEÇİMLERİ MAZLUMLARIN KAZANDIĞI BİR SEÇİM"

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Milletvekili Öznur Çalık, başta Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat olmak üzere bütün ekibine teşekkür etti.

1 Kasım'da yapılan genel seçimlerin Türkiye genelinde büyük bir katılımın olduğunu, sorunsuz ve sıkıntısız geçtiğini ve bunda da herkesin katkısı olduğunu belirten Milletvekili Çalık,1 Kasım seçimleri Ülkemiz için, Malatya'mız için, Yeşilyurt'umuz için istikrarın devamı olduğunu kaydeden Çalık özetle şunları söyledi:

"Milletimizin sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde sonuç alması için ciddi bir mücadele verdik. Bu vesileyle Sayın Belediye Başkanıma Başkan Yardımcılarımıza, Meclis Üyelerimize ve tüm çalışanlarımıza partim ve milletvekillerim adına çok teşekkür ediyorum. 1 Kasım Milletin, Mazlumların, Türkiye'nin, birlik ve beraberliğin, kazandığı bir seçimdir. Bu seçim umutların yeşerdiği, istikrarın devamı için hemşerilerimizin büyük bir teveccüh gösterdiği destek verdiği seçim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

POLAT, "BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK"

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise ziyaretten dolayı AK Parti Milletvekillerine teşekkür ederek, seçilmelerin Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı olması temennisinde bulundu. 1 Kasım seçimlerinde alınan sonuç ile hizmet üreteme noktalarında sorumlu olanların yüklerinin bir kat daha artığını belirten Başkan Polat, "Yerelde bizler üzerimize düşen görevleri yerine getirirken, Ankara'da Bakanlıklarda Sayın Milletvekillerimizin desteği ile birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerimizi taçlandıracağız. Vatandaşlarımızın tercihi ile sorumluluğumuz bir kat daha artmıştır. Daha çok koşacağız, daha çok hizmet üretmek için mücadele edeceğiz. Yeni dönemin Ümmete, Ülkemize, Milletimize, ilimize ve Yeşilyurt'umuza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Sayın Milletvekillerimize, İl Başkanımıza buraya kadar zahmet edip geldikleri için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdullah Hacı Uğur Polat Yeşilyurt Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title