Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Açıklaması

"Güzel adamlar, güzel sonuçlarla karşılanır. Tayip Erdoğan güzel insan ve Ağrı'nın ona güzel hediyeyi 1 Haziran'da, cumhurbaşkanlığı seçiminden önce vermesi en muhtemel meselelerden bir tanesidir"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Güzel adamlar, güzel sonuçlarla karşılanır. Tayip Erdoğan güzel insan ve Ağrı'nın ona güzel hediyeyi 1 Haziran'da, cumhurbaşkanlığı seçiminden önce vermesi en muhtemel meselelerden bir tanesidir" dedi.

Kentteki bir lokantada sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile partililerle bir araya gelen Soylu, cumhurbaşkanlığı seçiminde Ağrı'nın çok güçlü bir şekilde öne çıkması gerektiğini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin toplumlara 200 yılda, 300 yılda bir geleceğini ifade eden Soylu, şunları kaydetti:

"Kırgınlıklar, küskünlükler gibi hiçbir hesabın içine girmeden, eğer girersek, eğer bu yolda ayağımız tökezlerse bunu çok net bir şekilde söyleyeyim, gelecek nesil hiçbirimizi affetmez. O yüzden çalışmalıyız, gayret göstermeliyiz. Herkese gidip bu yeni Türkiye'yi anlatmalıyız. Bu yeni Türkiye'de 30 Mart Ağrı'sız hiç tat vermedi biliyor musunuz? 1 Haziran'da Ağrı'da alacağımız seçimle şu 30 Mart'ı hep beraber taçlandıralım."

Soylu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da da birinci parti olduklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Biz Kürtlerin de, Türklerin de birinci partisiyiz. Çünkü biz Türkiye'yiz herkesi kucaklamakla mükellefiz. Ortaya koyduğumuz teori bütün dünya tarafından da Türkiye tarafından da 12 yıldan beridir kabul edildiği için her sandıktan ve seçim neticesinden birinci parti olarak çıkmaktayız. AK Parti milletin bir iddianın, geleceğin, ideallerin partisidir. Büyük medeniyetimizi bu topraklarla bütünleştirecek büyük anlayışın partisidir. Biraz önce evlerin balkonlarında, yollarda biz selamlayan insanların sevinç gösterileri, 1 Haziran'ın müjdesini burada net şekilde vermektedir."

Selçuklu ve Osmanlı'dan sonra bu topraklardaki en önemli olayın cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu belirten Soylu, " Ağrı'daki kıymetli dostlarımızdan daha fazla gayret emek, biraz daha katkı bekliyoruz. Biz sizin hizmetkarınızız, üzerimize düşeni yaparız. Güzel adamlar, güzel sonuçlarla karşılanır. Tayip Erdoğan güzel insan ve Ağrı'nın ona güzel hediyeyi 1 Haziran'da, cumhurbaşkanlığı seçiminden önce vermesi en muhtemel meselerlerden bir tanesidir" ifadesini kullandı.

"Buradaki ekibimizle size söz veriyoruz, önümüzdeki 5 yıl Ağrı için çok farklı olacak" diyen Soylu, müjde vermekten yorulacakları bir Ağrı'ya adım atmak istediklerini, bu imkanın da yöre insanınca verileceğine inandıklarını bildirdi.

Toplantıya, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Batman Milletvekili ve Ağrı Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mehmet Emin Ekmen, Ağrı milletvekilleri Ekrem Çelebi, Kerim Yıldız ve Fatma Salman, İl Başkanı Abbas Aydın ve ilçe belediye başkanları da katıldı. - Ağrı

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Süleyman Soylu Ak Parti Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title