Haberler

Ahmet Davutoğlu, Gazeteciler Gününü Kutladı

Güncelleme:

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı ve gazetecilerin hür ve tarafsız haber alma hakkını tesis etmek için yılmadan çalıştıklarını vurguladı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla "Halkın hür ve tarafsız haber alma hakkını tesis etmek için yılmadan, yorulmadan işinin peşinden koşan kıymetli gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ederim" mesajını paylaştı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bugün X hesabında mesaj yayınladı. Davutoğlu'nun mesajı şöyle:

"Kalemlerini özgürce kullanabilecekleri bir geleceği birlikte kurmak dileğiyle, dünyanın en onurlu mesleklerinden birisi olan, halkın hür ve tarafsız haber alma hakkını tesis etmek için yılmadan, yorulmadan işinin peşinden koşan kıymetli gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ederim."

Kaynak: ANKA / Güncel

Gazeteciler Günü Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu Medya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title