Haberler

Afyonkarahisar'da Atlı Jandarma Timleri Göreve Başladı

Güncelleme:

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesindeki Akdağ Tabiat Parkı'nda atlı jandarma timleri göreve başladı. Timler, vatandaşların huzur ve güvenliği için devriye görevi yaparken, ayrıca orman yangınları hakkında bilgi veriyorlar.

Türkiye'nin en önemli tabiat parklarından birisi olan Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesindeki Akdağ Tabiat Parkı'nda atlı jandarma timleri göreve başladı.

Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanlığından görevlendirilen atlı jandarma timi Akdağ Tabiat Parkında devriyeye başladı.

25 Temmuz - 02 Eylül 2023 tarihleri arasında önleyici kolluk kuvveti olarak görev yapmak üzere Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı kontrolünde görevlendirilen timler Akdağ'da vatandaşların huzur ve güvenliği için görev yapıyor. Akdağ'a gelen vatandaşlara ayrıca orman yangınları hakkında bilgi veren atlı jandarma timlerine vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Akdağ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title