Haberler

Adana: Sunexpress Adana'dan Aktarmasız Uçuşlara Başlıyor

Sunexpress, 29 Ekim Tarihinden İtibaren Uygulayacağı Kış Tarifesi Kapsamında Adana'dan Haftada 2 Gün Antalya, Erzurum, Trabzon ve Van'a Aktarmasız Uçuşlara Başlayacak.

SunExpress, 29 Ekim tarihinden itibaren uygulayacağı kış tarifesi kapsamında Adana'dan haftada 2 gün Antalya, Erzurum, Trabzon ve Van'a aktarmasız uçuşlara başlayacak.

SunExpress'ten yapılan açıklamada, Türk Hava Yolları (THY) ile ortak uçuşlar düzenleyen SunExpress'in, 29 Ekim'den 2006'dan, 29 Mart 2007 tarihine kadar uygulayacağı kış tarifesi kapsamında, Antalya ve Van uçuşları, pazartesi ve çarşamba, Erzurum ve Trabzon uçuşları ise salı ve perşembe günleri karşılıklı olarak gerçekleştirilirken; İzmir-Adana uçuşları ise kış sezonunda haftanın her günü yapılacak.

Adana uçuşları için tek yön bilet fiyatları 69 YTL'den başlayacak ve THY'den de bilet alınabilecek.

SunExpress Genel Müdürü Yardımcısı Hacı Say, yaptığı açıklamada, kısa sürede yüksek doluluk oranlarına ulaşan iç hat uçuşlarının, birçok ilin benzer potansiyele sahip olduğunu gösterdiğini son 6 aylık süreçte, Adana-İzmir uçuşlarında yaklaşık yüzde 90'a varan, başarılı bir doluluk oranı yakaladıklarını belirtti. Say, ilerleyen dönemde Adana'dan daha fazla şehre uçmayı ve seferlerin sayısını artırmayı hedeflediklerini kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title