Haberler

ABD'de Tren Kazası

Penn İstasyonu'ndan görüntü,- İptal ikazları- Detaylar ABD'deki tren kazası- Philadelphia'da meydana gelen tren kazasında ölü sayısının 6'ya çıktığı, 200'den fazla yaralının da hastanelerde tedavi edildiği kaydedildi- ABD Başkanı Obama: "Ülke genelindeki Amerikalılarla birlikte, Michelle ve ben, Amtrak 188 treninin raylardan çıkarak devrilmesinden şoke olduk ve derin üzüntü duyduk"NEW ABD'nin başkenti Washington'dan New York'a giden yolcu treninin Philadelphia yakınlarında raydan çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ölü sayısının 6'ya çıktığı, 200'den fazla yaralının da hastanelerde tedavi edildiği bildirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Penn İstasyonu'ndan görüntü,- İptal ikazları- Detaylar ABD'deki tren kazası- Philadelphia'da meydana gelen tren kazasında ölü sayısının 6'ya çıktığı, 200'den fazla yaralının da hastanelerde tedavi edildiği kaydedildi- ABD Başkanı Obama: "Ülke genelindeki Amerikalılarla birlikte, Michelle ve ben, Amtrak 188 treninin raylardan çıkarak devrilmesinden şoke olduk ve derin üzüntü duyduk"NEW ABD'nin başkenti Washington'dan New York'a giden yolcu treninin Philadelphia yakınlarında raydan çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ölü sayısının 6'ya çıktığı, 200'den fazla yaralının da hastanelerde tedavi edildiği bildirildi. Philadelphia Belediye Başkanı Michael Nutter, düzenlediği basın toplantısında, tren kazasının nedenine ilişkin incelemelerin sürdüğünü, kazayı aydınlatabilecek dataların bulunduğu kara kutunun enkazdan çıkarılarak yetkililere teslim edildiğini söyledi.Nutter, kazada lokomotif ve 7 vagonun tamamının devrildiğini ve bazılarının hurdaya döndüğünü belirterek, "Hayatımda hiç bu kadar zor bir durumla karşılaşmamıştım" dedi.Yetkililerin kazanın nedenini belirlemek için trenin hızı, insan unsuru, sinyalizasyon sistemi ve rayların durumu konularını incelemeye aldığı ifade edildi.- Tren seferleri yapılamıyorKaza nedeniyle New York ve Philadelphia arasında tren seferleri yapılamazken, hattın enkaz kaldırma çalışmaları ve kazanın nedenine ilişkin incelemelerin tamamlanmasının ardından açılabileceği kaydedildi.Kazanın ardından yapılan açıklamada en az 5 kişinin hayatını kaybettiği açıklanmıştı. Temple University Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan birinin de hayatını kaybetmesiyle ölü sayısının 6'ya yükseldiği belirtildi.238 yolcu, 5 mürettebatın bulunduğu trende 200'den fazla kişinin hastanelerde tedavi edildiği, hafif sıyrıkları olan bazı yaralıların ayakta tedavi edilerek taburcu edildiği 8 yaralının ise durumunun ciddi olduğu açıklandı.Yaralılar arasında kondüktörün de bulunduğu ve kazanın nasıl meydana geldiğine ilişkin ifadesinin alındığı bildirildi.Washington'dan New York'a giden ve içinde 238 yolcu 5 mürettebat bulunan Amtrak şirketine ait tren Philadelphia yakınlarda yerel saatle 21.30 sıralarında raydan çıkarak devrilmişti.Mart ayında da Amtrak şirketine ait bir tren Kuzey Carolina'da traktör römorkuna çarpmış ve 60 kişi yaralanmıştı.- Obama mesaj yayımladıABD Başkanı Barack Obama, yaptığı yazılı açıklamada, dualarının kazada olayda hayatını kaybedenlerin aileleri, arkadaşları ve yaralanan yolcularla olduğunu belirtti."Ülke genelindeki Amerikalılarla birlikte, Michelle ve ben, Amtrak 188 treninin raylardan çıkarak devrilmesinden şoke olduk ve derin üzüntü duyduk" ifadesini kullanan Obama, kazanın başkent Washington'dan Philedelphia, New York ve Boston'a kadar herkesi etkileyen bir trajedi olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Philadelphia Barack Obama Washington New York Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Bakmadan Geçme

Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Dilan Polat davası hakimi çekildi mi, neden çekildi?
AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title