Haberler

AB'den "Bm'nin Libya İçin Eylem Planına" Destek - Trablus

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Avrupa Birliği (AB) Komiseri Johannes Hahn'ın binaya gelişi Avrupa Birliği (AB) Komiseri Johannes Hahn'ın basın açıklaması Libya'da temaslarda bulunan Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu Komiseri Johannes Hahn,...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Avrupa Birliği (AB) Komiseri Johannes Hahn'ın binaya gelişi

Avrupa Birliği (AB) Komiseri Johannes Hahn'ın basın açıklaması Libya'da temaslarda bulunan Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu Komiseri Johannes Hahn, "AB'nin, Libya'da siyasi çözüme ulaşılması için çabalayan Birleşmiş Milletler'in (BM) eylem planına destek verdiğini" belirtti.

Hahn, Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Dışişleri Bakanlığı Vekili Lütfi el-Magribi ile başkent Trablus'taki Başbakanlık binasında düzenlediği basın toplantısında, BM'nin Libya için önerdiği eylem planı ve ülkede yaşanan krize ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Birleşmiş Milletler Libya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title