Haberler

AB Bakanı Volkan Bozkır Görüşmeleri Değerlendirdi

AB Bakanı Volkan Bozkır görüşmeleri değerlendirdiLevent Gündüz Strasbourg, 12 Mayıs (DHA)- Avrupa Birliği (AB) Bakanı Volkan Bozkır 9-11 Mayıs tarihleri arasında Strasbourg Avrupa Parlamentosu'nda (AP) yapılan görüşmeleri Türk basınına değerlendirdi.

AB Bakanı Volkan Bozkır görüşmeleri değerlendirdi

Levent Gündüz Strasbourg, 12 Mayıs (DHA)- Avrupa Birliği (AB) Bakanı Volkan Bozkır 9-11 Mayıs tarihleri arasında Strasbourg Avrupa Parlamentosu'nda (AP) yapılan görüşmeleri Türk basınına değerlendirdi. Sabah 9.30-10.00 saatleri arasında Otel Sofitel salonunda yapılan basın toplantısında AB Bakanı Volkan Bozkır Türkiye AB arasında yaşanan paradigma sürecine dikkat çekti. TC vatandaşlarına 36 yıl sonra Schengen bölgelerine vizesiz girme anlaşmasında Türkiye'den istenilen kanun değişikliği içinde terörle mücadele kanunda değişiklik yapılmayacağını söyleyen Bakan, 'AB'den bu kanunun değişmesi hakkında bir açıklama bekliyoruz. Türkiye'nin 5 kriteri yerine getirmediği kafaları karıştırdı. AP ne amaçla terörle mücadele yasasını değiştirmek istediğini bize anlatmalı. Ülkemde terörle mücadele edilirken, insanlar ölürken bu yasanın değişmesi mümkün değil' dedi.

Bozkır ayrıca, 'Çok ciddi bir noktadayız. Bu durumun ileriye ertelenmesi, savsaklanması vahim bir hale getirilme riskini taşıyor. Bütün çalışmalarımız böyle bir noktaya gelmemektir. Biz bu ilişkileri sürdürmek istiyoruz. Türkiye'nin, AB üyesi olması stratejik hedefimizin gerçekleşmesini arzu ediyoruz. Ancak bu şekilde haksız olduğunu iddia ettiğimiz adımlarla ertelenmesi Türkiye'ye hasmane, olumsuz bakan bazı parlamenterlerin tutumunu Türkiye kabul edemez.' İfadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avrupa Birliği Volkan Bozkır Levent Gündüz Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title